Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Στην εξοχή

Στην εξοχή
Το θέατρο Κάππα παρουσιάζει από την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, το ψυχολογικό θρίλερ Στην Εξοχή, ένα έργο του καινοτόμου Βρετανού συγγραφέα Μάρτιν Κριμπ, σε σκηνοθεσία Έλλης Παπακωνσταντίνου και με τους Ναταλία Δραγούμη, Νίκο Ψαρρά και Έλενα Χατζηαυξέντη.

Στο ψυχολογικό θρίλερ Στην Εξοχή, ο σαραντάρης γιατρός Ρίτσαρντ και η γυναίκα του Κορίν μετακομίζουν μαζί με τα δύο τους παιδιά από την πόλη στην εξοχή, προκειμένου να ξαναχτίσουν τη σχέση τους και να βρουν γαλήνη. Οι παλιές πληγές, όμως, θα ξανανοίξουν, όταν ο Ρίτσαρντ φέρνει στο σπίτι μια νεαρή γυναίκα…

Στο έργο αυτό ο Μάρτιν Κριμπ απεικονίζει με καυστικό χιούμορ τη γενιά των εναλλακτικών σαραντάρηδων που ενώ καταγγέλλουν το lifestyle που ακολουθούν οι περισσότεροι, υποπίπτουν σε αντιφάσεις και ακροβατούν ανάμεσα στη σκληρή πραγματικότητα και στα όνειρά τους.

Το έργο καταγράφει καρέ καρέ τι συμβαίνει όταν καταρρέει η εικόνα του εαυτού. Tο σασπένς κορυφώνεται και ο θεατής αναρωτιέται τι μυστικό κρύβεται πίσω από το προφανές στη σχέση του Ρίτσαρντ με την Κορίν…

Σχετικές ειδήσεις
Το βασίλειο της γης, σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη στο θέατρο OLVIO
11.11.2016 14:37
Η ANDRODELY p.c παρουσιάζει το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Τεννεσσί Ουίλλιαμς “Το βασίλειο της γης” (Kingdom of Earth) στο θέατρο OLVIO σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη. Με τους Παναγιώτα Βλαντή, Ορέστη Τζιόβα, Ανδροκλή Δεληολάνη. Έναρξη παραστάσεων 14 Νοεμβρίου 2016.
1984, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
11.11.2016 11:34
1984. Το προφητικό μυθιστόρημα-σταθμό για την πολιτική σκέψη του 20ού αιώνα παρουσιάζει η εταιρεία Λυκόφως από τις 2 Δεκεμβρίου στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου, μετά την μεγάλη επιτυχία του Φάουστ.
Προδοσία του Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
22.02.2016 14:19
Η Προδοσία του Χάρολντ Πίντερ, ένα από τα σημαντικότερα έργα του σπουδαίου βρετανού δραματουργού, πρωτοανέβηκε στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας, στο Λονδίνο, το 1978, σε σκηνοθεσία του Πήτερ Χωλ. 
Festen των Thomas Vinterberg, Mogens Rukov, Bo Hr. Hansen στο Baumstrasse
28.12.2015 13:15
Η πολυβραβευμένη ταινία του Τόμας Βίντερμπεργκ – ένα από τα κορυφαία φιλμ της τελευταίας 15ετίας και ίσως το καλύτερο του "Δόγματος 95" - FESTEN (Oικογενειακή Γιορτή) μεταφέρεται επί σκηνής σε σκηνοθεσία Μιχάλη Πανάδη. Ένα αριστοτεχνικό εκρηκτικό ψυχολογικό θρίλερ, μια σκοτεινή κωμική γιορτή που δε θα ξεχάσει ποτέ κανείς.
Faltso Trio στο Θέατρο Άβατον
18.12.2015 11:10
Από τις 20 Δεκεμβρίου 2015 στο Θέατρο Άβατον, τρείς γυναίκες, τρία γράμματα και ένα μυστικό συνωμοτούν στην πιο …μυστήρια, ανατρεπτική κωμωδία της χρονιάς με τίτλο Faltso Trio.