Με τίτλο Επανάσταση χρωμάτων, καλλιτέχνες από τη Δομινικανή Δημοκρατία παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα έργα τους στην έκθεση που διοργανώνει η on line γκαλερί τέχνης Las Flores Art Collection με την υποστήριξη της Τεχνόπολις και του πολιτιστικού περιοδικού Sol Latino.

Οι φιλότεχνοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωγραφικούς πίνακες με ποικίλα και πρωτότυπα θέματα, διαφορετικές αισθητικές τάσεις (από τον πριμιτιβισμό στην πιο αυτόχθονη έκφρασή του, έως το σουρεαλισμό, το ρεαλισμό και τον ιμπρεσιονισμό) και εντυπωσιακά χρώματα, που προέρχονται από το νησί της Καραϊβικής.

Δέκα καταξιωμένοι σύγχρονοι καλλιτέχνες, δημιουργοί σαράντα έργων τέχνης, όπως οι: Κανδίδο Μπίδο, (διάσημος για τις γαλάζιες και πορτοκαλί αποχρώσεις του), Διονίσιο Μπλάνκο, Χοσέ Φέλιξ Μόγια, Γουίλι Πέρες, Μελάνιο Γκουσμάν, Πέδρο Πάβλο Μέντες, Χοσέ Περδόμο, Λουίτζι Χιμένες, Χουάν Ανδούχαρ και Φερνάντο Ταμπουρίνι, προσφέρουν μια νέα οπτική σε σχέση με το τι παράγεται σήμερα στον κόσμο των εικαστικών τεχνών στην Λατινική Αμερική.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Διαπολιτισμικό Κέντρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων και την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ).

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στο ΕΛΕΠΑΠ, για την υποστήριξη του προγράμματος Υιοθεσία Παιδιών Σε Ανάγκη.