Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Brit Awards, the winners!

Brit Awards, the winners!
Το Earls Court του Λονδίνου υποδέχτηκε στις 20 Φεβρουαρίου το ζεύγος Sharon και Ozzy Osbourne, για την παρουσίαση των Brit Awards, ακόμη 11.000 θεατές και λαμπερούς νικητές!

Το Earls Court του Λονδίνου υποδέχτηκε στις 20 Φεβρουαρίου το ζεύγος Sharon και Ozzy Osbourne, για την παρουσίαση των Brit Awards, ακόμη 11.000 θεατές και λαμπερούς νικητές!

Οι Arctic Monkeys συνεχίζοντας την περσινή τους πορεία, ηγήθηκαν και φέτος στην κατάκτηση των βραβείων! Έλαβαν συνολικά δύο, στις ίδιες κατηγορίες που είχαν αναδειχθεί και πέρσι, αυτές των Best British Group και Best British Album.

Στιον ίδιο δρόμο πορεύθηκαν και οι Foo Fighters, οι οποίοι αναδείχθηκαν νικητές στις κατηγορίες International Group και International Album, αλλα και οι Take That, οι οποίοι πήραν τα βραβεία γαι τις κατηγορίες Best British live act και British single για το Shine.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες είχαν τους εξής νικητές:

Best British male: Mark Ronson
Best British female: Kate Nash
Best British album: Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare
Best British group: Arctic Monkeys
Best British breakthrough act: Mika
Best British live act: Take That
British single: Take That - Shine
International male solo artist: Kanye West
International female solo artist: Kylie Minogue
International group: Foo Fighters
International album: Foo Fighters - Echoes, Silence, Patience & Grace
Critics\' choice: Adele

Η βραδιά εκτός από λαμπερούς νικητές είχε και μία λαμπερή συνεργασία των Klaxons και Rihanna σε μία special rock διασκευή του Umbrella, αλλά και τα 15 λεπτά δημοσιότητας του sir Paul McCartney, και φυσικά τις εμφανίσεις των Kylie Minogue, Mark, Remix, Ronson και Amy Winehouse.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds live στο Tae Kwon Do: Η προπώληση ξεκινά
08.02.2017 14:18
Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds έχουν ανακοινώσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία 8 εβδομάδων που ξεκινάει στη Μεγάλη Βρετανία, στο Bournemouth’s International Centre στις 24 Σεπτεμβρίου.
Taratsa IFF Festart Party @ Urania Bar
24.05.2016 14:48
Την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, από τις 9 το βράδυ, σας υποδεχόμαστε στο Urania Bar με το Taratsa International Film Festival Festart Party.
Πατρίδες που έγιναν φωτιά: Ένα τραγούδι για τους πρόσφυγες και μία συναυλία στο Μέγαρο
18.03.2016 15:34
O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG) διοργανώνουν, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 20.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, μία μοναδική συναυλία για τη στήριξη των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά στη χώρα μας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής τους.
Έργα Ροσσίνι, Κουρπίνσκι, Μπερλιόζ & Σαμπριέ με την ΚΟΘ στην αίθουσα τελετών ΑΠΘ
16.03.2016 12:02
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στην Αίθουσα τελετών ΑΠΘ, ένα πολύχρωμο πρόγραμμα με έργα από την πλούσια γαλλική και ιταλική μουσική παράδοση.
Brit Awards 2016: Η Adele η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς
25.02.2016 15:08
Σε μία φαντασμαγορική βραδιά πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ τα 36α Brit Awards στην O2 Arena του Λονδίνου.