Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Αναχώρηση για Γαλλία

Αναχώρηση για Γαλλία
Και φέτος το EuropaVox Festival σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις μέχρι την μικρή επαρχία του Clermont Ferrand στην καρδιά της Γαλλίας και να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης!

Και φέτος το EuropaVox Festival σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις μέχρι την μικρή επαρχία του Clermont Ferrand στην καρδιά της Γαλλίας και να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης!

Από τις 29 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου η καρδιά της Γαλλίας θα γεμίσει με δεκάδες συναυλίες , με συμμετοχές από 27 χώρες και μια μεγάλη έκθεση της ευρωπαϊκής μουσικής βιομηχανίας.

Για δεύτερη χρονιά το EuropaVox σε συνεργασία με την Μ.Ε.Σ.Ο. (διοργανώτρια στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής), την Athens Voice, το Sonik, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Best και Εν Λευκώ και το avopolis.gr, δίνει την ευκαιρία σε δυο τυχερούς να ζήσουν από κοντά την μεγάλη αυτή μουσική γιορτή.

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή. Δύο τυχεροί θα ταξιδέψουν και θα μείνουν δωρεάν στη Γαλλία, για πέντε ημέρες (μεταξύ 4 - 8 Ιουνίου), ενώ θα έχουν και ελεύθερη πρόσβαση σε περισσότερες από 50 συναυλίες.

Ακόμα 52 τυχεροί θα εκπροσωπήσουν τις υπόλοιπες 26 ευρωπαϊκές χώρες, ως άλλοι «πρεσβευτές» σε μια ευρωπαϊκή συνάντηση μουσικής κορυφής.

Καλύπτοντας ένα ευρύτατο μουσικό φάσμα, από γερμανικó hip-hop και ιταλικό electro ως πορτογαλική folk, το Europavox Festival αποτελεί ένα showcase του τι συμβαίνει στην ευρωπαϊκή μουσική σκηνή του σήμερα.

Και παράλληλα αποτελεί μια πολύ χρήσιμη πλατφόρμα συνεργασίας, ανταλλαγής πληροφορίας και ιδεών, εφόσον σ\' αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 600 επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας.

Το φετινό line up δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, μπορούμε όμως ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο περσινό συγκαταλέγονταν ονόματα όπως οι Archive, οι Asian Dub Foundation, ο Dj Vadim, η Neneh Cherry και οι 2 Many Djs.

Εάν είστε από 18 έως 25 ετών και θέλετε να συμμετέχετε, το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλετε ένα σύντομο κείμενο (μέχρι 50 λέξεις) εξηγώντας γιατί εσείς θα έπρεπε να επιλεγείτε ως «εκπρόσωπος» της Ελλάδας στο EuropaVox Festival, συμπληρώνοντας τα πλήρη στοιχεία και την ημερομηνία γεννήσεώς σας, email και τηλέφωνο, στην διεύθυνση info@musicday.gr, το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου.


Για περισσότερες πληροφορίες: 210 7560305, http://www.musicday.gr/ και http://www.europavox.com/

Σχετικές ειδήσεις
Το Lyskamm Quartet στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
02.02.2017 15:54
Ο Κύκλος Μουσικής Δωματίου Μπετόβεν κοινός παρονομαστής υποδέχεται την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στις 8:30 το βράδυ, το Lyskamm Quartet [Κουαρτέτο Εγχόρδων Λύσκαμ], ένα νεανικό σχήμα από την Ιταλία με πολλές ευρωπαϊκές διακρίσεις και διεθνή καλλιτεχνική πορεία.
Η όπερα της πεντάρας των Μπρεχτ-Βάιλ σε μαγνητοσκόπηση από το ΝT Live στο Μέγαρο
22.09.2016 15:47
«Η όπερα της πεντάρας», η μουσική κωμωδία των Μπρεχτ-Βάιλ, αναβιώνει στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας, σε μια ανατρεπτική παραγωγή με ένα λαμπρό καστ, η οποία θα αναμεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη (με αγγλικούς υπότιτλους) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου (9:00 μ.μ.), αφού προβληθεί, μία εβδομάδα νωρίτερα, σε περισσότερες από 650 κινηματογραφικές αίθουσες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Με τα χρώματα της Ελλάδας: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Loutraki Festival 2016
05.08.2016 15:42
Με ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην Πανσέληνο, την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, στο πλαίσιο του Loutraki Festival.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Vinyl In The City: Η Μουσική και τα Βινύλια γιορτάζουν μαζί!
14.06.2016 11:15
Χιλιάδες βινύλια θα «ανθίσουν» στην Πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Άρεως στο πρώτο open air Παζάρι Δίσκων που θα συμβεί στο κέντρο της πόλης την Τρίτη 21 (Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής), την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, με ελεύθερη είσοδο στα πλαίσια της 17ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής !