Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι ZULÚ 9.30 live στο Half Note

Οι ZULÚ 9.30 live στο Half Note
Οι ZULÚ 9.30 είναι μια μπάντα συμπαγής και δυναμική με φρέσκιες ιδέες αποτελούμενη από 10 μουσικούς, με βάση τους τη Βαρκελώνη. Ύστερα από τον πειραματισμό με μουσικές όπως η reggae, η latin, η βραζιλιάνικη μουσική και με όλα τα διαφορετικά είδη αφομοιωμένα κατά τη διάρκεια των ετών, δείχνουν την ιδιαίτερη οπτική τους για την World Music fusion.

Προσθέτουν στοιχεία πιο δυτικά, ρυθμούς πιο άμεσους και σύγχρονα grooves δημιουργώντας έτσι μια γέφυρα ανάμεσα στις μουσικές τους ρίζες και την funk, τη soul και τη ροκ.

Ο βασικός ήχος την μπάντας και η προσεγμένη (μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια) παραγωγή δυναμώνει το νόημα των στίχων που έχουν στόχο να αγγίξουν τον ακροατή με θέματα καθημερινά και με μηνύματα ευαίσθητα και βαθιά. Ρεφρέν , φράσεις και λέξεις αποτυπώνονται στη μνήμη και δημιουργούν έντονες καταστάσεις και αφηγούνται την ιστορία του καθενός από τα μέλη της μπάντας αλλά και του καθενός από εμάς.

Οι ZULÚ 9.30 είναι συνώνυμο του θεάματος, του χορού και της γιορτής. Μιλούν απευθείας στο κοινό και το κάνουν να δονείται με μια καταπληκτική σκηνική παρουσία και μια αξιοθαύμαστη θετική ενέργεια. Και όλα αυτά χωρίς να ξεχνούν τη δική τους πολύ καλά δουλεμένη μουσική πρόταση, τη ζωντάνια με την οποία δεν σταματούν να πειραματίζονται κάθε μέρα, σε κάθε παράσταση για να δώσουν το σήμα κατατεθέν τους.

Μετά από το δίσκο τους Conecta o Revienta όπου δούλεψαν με μουσικούς από γκρουπ τόσο αντιπροσωπευτικά όπως οι : Macao, Carlinhos Brown, Muchachito Bombo Infierno μεταξύ άλλων και σε αυτόν το δίσκο (Huellas) περιστοιχίζονται από φίλους όπως οι: Amparo Sánchez (Amparanoia), Sergio Ramos και Max Wright (Ojos de Brujo), Josep Mas «Kitflus» και κάνουν συνεργασίες όπως με τον Paul de Swardt (Macaco) και τον Josué «el Ciclón» García (Muchachito Bombo Infierno), αποδεικνύοντας ότι συνεργάζονται και συνυπάρχουν μουσικά με τους πιο σπουδαίους του είδους.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ψαραντώνης live στο Half Note Jazz Club
04.01.2017 14:34
Πάντα συναρπαστικά είναι τα μουσικά ταξίδια που κάνουμε με τον σπουδαίο λυράρη Ψαραντώνη. Στις νέες του εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, ο κορυφαίος εκφραστής της Κρητικής παράδοσης θα μας παρασύρει από Παρασκευή 13 έως Δευτέρα 16 Ιανουαρίου «Εκειά που σμίγουν οι καιροί». Με τη θεϊκή του λύρα και τη χαρακτηριστική φωνή του θα μας πάει σε ταξίδια αρχέγονα. Στο πλευρό του η Νίκη Ξυλούρη στο τραγούδι, ο Λάμπης Ξυλούρης στο ούτι και ο Γιάννης Παξιμαδάκης στο λαούτο.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η 7η Σφραγίδα από τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο και τη Νεκταρία Καραντζή στο Half Note
05.04.2016 11:47
Οι επτά σφραγίδες της Αποκάλυψης «ανοίγουν» με τη μουσική του Βασίλη Τσαμπρόπουλου και τη φωνή της Νεκταρίας Καραντζή, στη σκηνή του Half Note, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Απριλίου.
20 Anos Brasil: Miranda Verouli & Friends live στο Half Note
23.03.2016 11:53
Στις 30 Μαρτίου 2016, η Μιράντα Βερούλη θα γιορτάσει στο Half Note τα 20 χρόνια ενασχόλησης με τη βραζιλιάνικη μουσική, προσκαλώντας στη σκηνή φίλους και συνεργάτες, σε μια επετειακή βραδιά με διάθεση party!
Μουσικές του κόσμου από τον Βασίλη Σαλέα στο Half Note
22.03.2016 09:57
Το Half Note υποδέχεται για πρώτη φορά στη σκηνή τον διεθνούς φήμης κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα.