Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Οι ZULÚ 9.30 live στο Half Note

Οι ZULÚ 9.30 live στο Half Note
Οι ZULÚ 9.30 είναι μια μπάντα συμπαγής και δυναμική με φρέσκιες ιδέες αποτελούμενη από 10 μουσικούς, με βάση τους τη Βαρκελώνη. Ύστερα από τον πειραματισμό με μουσικές όπως η reggae, η latin, η βραζιλιάνικη μουσική και με όλα τα διαφορετικά είδη αφομοιωμένα κατά τη διάρκεια των ετών, δείχνουν την ιδιαίτερη οπτική τους για την World Music fusion.

Προσθέτουν στοιχεία πιο δυτικά, ρυθμούς πιο άμεσους και σύγχρονα grooves δημιουργώντας έτσι μια γέφυρα ανάμεσα στις μουσικές τους ρίζες και την funk, τη soul και τη ροκ.

Ο βασικός ήχος την μπάντας και η προσεγμένη (μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια) παραγωγή δυναμώνει το νόημα των στίχων που έχουν στόχο να αγγίξουν τον ακροατή με θέματα καθημερινά και με μηνύματα ευαίσθητα και βαθιά. Ρεφρέν , φράσεις και λέξεις αποτυπώνονται στη μνήμη και δημιουργούν έντονες καταστάσεις και αφηγούνται την ιστορία του καθενός από τα μέλη της μπάντας αλλά και του καθενός από εμάς.

Οι ZULÚ 9.30 είναι συνώνυμο του θεάματος, του χορού και της γιορτής. Μιλούν απευθείας στο κοινό και το κάνουν να δονείται με μια καταπληκτική σκηνική παρουσία και μια αξιοθαύμαστη θετική ενέργεια. Και όλα αυτά χωρίς να ξεχνούν τη δική τους πολύ καλά δουλεμένη μουσική πρόταση, τη ζωντάνια με την οποία δεν σταματούν να πειραματίζονται κάθε μέρα, σε κάθε παράσταση για να δώσουν το σήμα κατατεθέν τους.

Μετά από το δίσκο τους Conecta o Revienta όπου δούλεψαν με μουσικούς από γκρουπ τόσο αντιπροσωπευτικά όπως οι : Macao, Carlinhos Brown, Muchachito Bombo Infierno μεταξύ άλλων και σε αυτόν το δίσκο (Huellas) περιστοιχίζονται από φίλους όπως οι: Amparo Sánchez (Amparanoia), Sergio Ramos και Max Wright (Ojos de Brujo), Josep Mas «Kitflus» και κάνουν συνεργασίες όπως με τον Paul de Swardt (Macaco) και τον Josué «el Ciclón» García (Muchachito Bombo Infierno), αποδεικνύοντας ότι συνεργάζονται και συνυπάρχουν μουσικά με τους πιο σπουδαίους του είδους.

Σχετικές ειδήσεις
20 Anos Brasil: Miranda Verouli & Friends live στο Half Note
23.03.2016 11:53
Στις 30 Μαρτίου 2016, η Μιράντα Βερούλη θα γιορτάσει στο Half Note τα 20 χρόνια ενασχόλησης με τη βραζιλιάνικη μουσική, προσκαλώντας στη σκηνή φίλους και συνεργάτες, σε μια επετειακή βραδιά με διάθεση party!
Μουσικές του κόσμου από τον Βασίλη Σαλέα στο Half Note
22.03.2016 09:57
Το Half Note υποδέχεται για πρώτη φορά στη σκηνή τον διεθνούς φήμης κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα.
Η Μελίνα Κανά & ο Γόης του Θησείου στο Half Note
25.11.2015 10:43
To Half Note υποδέχεται για πρώτη φορά στην ιστορική σκηνή του την Μελίνα Κανά, μία σπουδαία ερμηνεύτρια που δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις επιλογές της και να διευρύνει τους μουσικούς της ορίζοντες, στις 3, 10 και 17 Δεκεμβρίου 2015.
Μουσικά φεγγάρια με τον Γιώργο Κατσαρό στο Half Note
18.11.2015 17:09
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εμφάνισή του στη λίμνη Βουλιαγμένης, ο εξαιρετικός σαξοφωνίστας Γιώργος Κατσαρός, έρχεται στο Half Note.
Οι Electrocutango με τους Raquel Greenberg και Ramiro Izurieta στο Half Note
02.11.2015 15:14
Οι Electrocutango έρχονται στο Half Note από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2015 για να μας παρασύρουν σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια!