Η ομάδα Συνεργοί παρουσιάζει στο 104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης, την παράσταση Ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, η οποία είναι βασισμένη στα έργα Προορισμός, του Λίο Σμιθ, και Ο άνθρωπος που δεν μπορούσε να χορέψει, του Τζέισον Κάτιμς.

Ένας άντρας και μια γυναίκα συναντιούνται σε δυο διαφορετικές στιγμές πάνω και κάτω από τη Γη. Ωστόσο κάθε φορά αντιμετωπίζουν τα ίδια, γνωστά προβλήματα. Όλα αυτά σε έναν πλανήτη που νοσεί και μια σχέση που έχει από καιρό χαθεί. Τί έχει συμβεί στο παρελθόν των ηρώων και της ανθρωπότητας;

Ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα.

Με αφορμή τους δρόμους που ένας άντρας και μια γυναίκα ποτέ δεν πήραν. Για όλους αυτούς που φοβούνται να προσπαθήσουν. Μια καταστροφή με οικολογικό και συναισθηματικό χαρακτήρα. Μια πραγματικότητα σε δυο χρόνους. Μια συνάντηση που ξεκινά στο μέλλον και καταλήγει στο παρόν.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μπαβέλλας, Μετάφραση: Αλέξανδρος Κοέν (Whence), Δημοσθένης Φίλιππας, Δήμητρα Κωνσταντινοπούλου (The Man who couldn’t dance), Σκηνικά-Κοστούμια: Δήμητρα Παναγιωτοπούλου, Φωτισμοί: Γιάννης Φώτου, Μουσική και Σχεδιασμός ήχου: Αντώνης Λιβιεράτος – Dr. Atomik, Βοηθός Σκηνοθέτη: Άννα Καραμπά, Φωτογραφίες: Νίκος Μπρανίδης.

Παίζουν: Μαρία Μπρανίδου, Δήμητρα Κωνσταντινοπούλου, Δημοσθένης Φίλιππας.