Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

The Kubara project

The Kubara project
Η Μάρθα Φριντζήλα παρουσιάζει στη σκηνή του Μετρό, με τη βοήθεια σπουδαίων μουσικών βεβαίως, το δεύτερο μέρος του project της, Μουσικές και Αχτένιστα Τραγούδια, κάθε Τετάρτη από τις 27 Φεβρουαρίου.

Η Μάρθα Φριντζήλα παρουσιάζει στη σκηνή του Μετρό, με τη βοήθεια σπουδαίων μουσικών βεβαίως, το δεύτερο μέρος του project της, Μουσικές και Αχτένιστα Τραγούδια, κάθε Τετάρτη από τις 27 Φεβρουαρίου.

Για λίγες μόνο παραστάσεις η Μάρθα Φριντζήλα και οι φίλοι της παρουσιάζουν στο Μετρό ένα μουσικοθεατρικό βαριετέ με άπειρο κέφι, αγάπη, ειρήνη, λουλούδια και μερέντα!

Το project δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει κοντά τον Kurt Weil με τον Βαμβακάρη, τον Χατζιδάκι με τον Καζαντζίδη, τον Χιώτη με τον Λάγιο κι όλους αυτούς κοντά μας.

Το πρόγραμμα αποτελείται από μία (συνειρμική) σειρά τραγουδιών άλλων, που τα κάνουν σαν δικά τους, αλλά και δικά τους, τα οποία είναι δικά τους!

Από παραδοσιακά της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, ρεμπέτικα και τζαζ, μέχρι και τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών, αλλά με τη δική τους απόδοση, όπως τα κατάλαβαν οι ίδιοι δηλαδή.

Τις Τετάρτες στο ΜΕτρό, λοιπόν, η Μάρθα Φριντζήλα τραγουδά, ο Βασίλης Μαντζούκης παίζει κιθάρα και τύμπανα, ο Αντώνης Μαράτος μπάσο , ο Παναγιώτης Τσεβάς πιάνο και ακορντεόν και ο Κώστας Νικολόπουλος κιθάρα και λαούτο.

Info
Μουσική σκηνή Μετρό, Γκύζη και Κάλβου 83, Αθήνα
Έναρξη: 27 Φεβρουαρίου, κάθε Τετάρτη
http://www.metrolive.gr/
info@metrolive.gr
Τηλ. 210 6461980, 210 6439089

Σχετικές ειδήσεις
Within Project: ένα World Jazz project της Ιωάννας Τσάγκαρη στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
08.09.2016 15:25
H διεθνούς εμβέλειας τζαζ ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Ιωάννα Tσάγκαρη, γνωστή και ως Black Cotton Doll, θα παρουσιάσει το νέο της World Jazz project με τίτλο "Within", στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.
The Dominant Gipsy project live στο Faust
26.04.2016 11:12
Την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, το Dominant Gipsy project θα βρίσκεται live στο Faust.
Οι Diotima live στο πλαίσιο του Ύπνος Project
13.04.2016 16:29
Το σπουδαίο γαλλικό κουαρτέτο Diotima επιστρέφει με ένα πρόγραμμα νυχτερινό, στο πλαίσιο του Hypnos Project, στις 20 Απριλίου, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.
Το Chronos Project της Δήμητρας Γαλάνη κυκλοφορεί
19.01.2016 15:17
To Chronos project είναι η αποτύπωση σε ακουστική και οπτική μορφή της συνάντησης της Δήμητρας Γαλάνη με τέσσερις εξαιρετικούς Έλληνες μουσικούς.
«Όλοι στη σκηνή!»: To νέο project του Zp87
04.12.2015 10:42
To Zp87, αγαπημένος χώρος έκφρασης πολύ σημαντικών καλλιτεχνών από όλο το φάσμα των τεχνών, δημιουργεί για άλλη μια φορά τις προϋποθέσεις για άμεση επικοινωνία με το κοινό, μέσα από το καινούριο διαδραστικό του project “Όλοι στη σκηνή!” Οι «ανήσυχοι» δημιουργοί του Zp87, ο Γιάννης Κωσταρής στη φωνή και στην παρουσίαση και η Βαλεντίνη Σιόβα στη σκηνοθετική επιμέλεια καλούν τον Κώστα Γιαξόγλου στο πιάνο, για να παρουσιάσουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, όπου οι θεατές παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο …