Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Αρχόντισσά μου μάγισσα…

Αρχόντισσά μου μάγισσα…
Από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Άνεσις, o Βασίλης Λέκκας με τους συνεργάτες του θα παρουσιάζουν, για πρώτη φορά, τη μουσική παράσταση με τίτλο Αρχόντισσά μου μάγισσα…, ένα αφιέρωμα στον κλασσικό λαϊκό συνθέτη, Βασίλη Τσιτσάνη.

Ο γνωστός τραγουδιστής καταθέτει τη δική του ερμηνεία στα συγκλονιστικά και ιστορικά τραγούδια του μεγάλου δημιουργού, που όλοι έχουμε τραγουδήσει και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης Αρχόντισσά μου μάγισσα…, έχει ο Γιώργος Νινιός, που μαζί με το Βασίλη Λέκκα δημιουργούν ένα δίδυμο επιτυχίας.

Για τις ανάγκες της παράστασης, η σκηνή του Θεάτρου Άνεσις μετατρέπεται σε ένα λαϊκό πάλκο, όπου ο Βασίλης Λέκκας με συνοδοιπόρο τη Φένια Παπαδόδημα θα μας μεταφέρουν με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη σε μια άλλη Ελλάδα, όπου οι καημοί και οι χαρές εναλλάσσονταν και τα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη συντρόφευαν μελωδικά τα δύσκολα εκείνα χρόνια.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ακουστούν στο δίωρο μουσικό αφιέρωμα είναι : Αρχόντισσα μου μάγισσα τρελή, Συννεφιασμένη Κυριακή, Αχάριστη, Χωρίσαμε ένα δειλινό, Απόκληρος κλπ.

Σχετικές ειδήσεις
Ο
31.01.2017 16:09
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και παρουσιάζουν το τεράστιο έργο του δημιουργού από μια καινούρια σκοπιά. Ένα αμιγώς ακουστικό πρόγραμμα με τον Λάκη Παπαδόπουλο στην πιο λόγια εκδοχή του. Με πολλά τραγούδια κι εξίσου περισσότερα λόγια!
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην μουσική σκηνή Σφίγγα
08.11.2016 17:10
Δυο μοναδικές παραστάσεις – αφιέρωμα στο Μανώλη Ρασούλη, θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 12 και 19 Νοεμβρίου, με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, φίλους, συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης μουσικής σκηνής, που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις πάνω σε πολυαγαπημένα τραγούδια του.
Μάγισσα: New Official Single από τους
21.09.2016 10:02
«Μάγισσα»... ένα ακόμη ξεχωριστό single των «Πλέγμα» από το πρώτο τους album «Ώς την Άκρη της Κλωστής», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο ΕΝΑΣΤΡΟΝ
Ο Γιώργος Νταλάρας ταξιδεύει στην Ελλάδα με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή
16.06.2016 10:02
Με τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα μας ταξιδέψει ο Γιώργος Νταλάρας το φετινό καλοκαίρι με οδηγό την μεγάλη αγάπη του για τον «αγαπημένο συνθέτη της ζωής του».
Εδώ είναι… του Ρασούλη!: Ένα αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
24.02.2016 17:06
Μετρώντας πέντε χρόνια απουσίας του μεγάλου δημιουργού, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 την παράσταση «Εδώ είναι του Ρασούλη», ένα μεγάλο αφιέρωμα με τη συμμετοχή σημαντικών δημιουργών και ερμηνευτών.