Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Αρχόντισσά μου μάγισσα…

Αρχόντισσά μου μάγισσα…
Από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Άνεσις, o Βασίλης Λέκκας με τους συνεργάτες του θα παρουσιάζουν, για πρώτη φορά, τη μουσική παράσταση με τίτλο Αρχόντισσά μου μάγισσα…, ένα αφιέρωμα στον κλασσικό λαϊκό συνθέτη, Βασίλη Τσιτσάνη.

Ο γνωστός τραγουδιστής καταθέτει τη δική του ερμηνεία στα συγκλονιστικά και ιστορικά τραγούδια του μεγάλου δημιουργού, που όλοι έχουμε τραγουδήσει και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης Αρχόντισσά μου μάγισσα…, έχει ο Γιώργος Νινιός, που μαζί με το Βασίλη Λέκκα δημιουργούν ένα δίδυμο επιτυχίας.

Για τις ανάγκες της παράστασης, η σκηνή του Θεάτρου Άνεσις μετατρέπεται σε ένα λαϊκό πάλκο, όπου ο Βασίλης Λέκκας με συνοδοιπόρο τη Φένια Παπαδόδημα θα μας μεταφέρουν με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη σε μια άλλη Ελλάδα, όπου οι καημοί και οι χαρές εναλλάσσονταν και τα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη συντρόφευαν μελωδικά τα δύσκολα εκείνα χρόνια.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ακουστούν στο δίωρο μουσικό αφιέρωμα είναι : Αρχόντισσα μου μάγισσα τρελή, Συννεφιασμένη Κυριακή, Αχάριστη, Χωρίσαμε ένα δειλινό, Απόκληρος κλπ.

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην μουσική σκηνή Σφίγγα
08.11.2016 17:10
Δυο μοναδικές παραστάσεις – αφιέρωμα στο Μανώλη Ρασούλη, θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 12 και 19 Νοεμβρίου, με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, φίλους, συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης μουσικής σκηνής, που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις πάνω σε πολυαγαπημένα τραγούδια του.
Μάγισσα: New Official Single από τους
21.09.2016 10:02
«Μάγισσα»... ένα ακόμη ξεχωριστό single των «Πλέγμα» από το πρώτο τους album «Ώς την Άκρη της Κλωστής», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο ΕΝΑΣΤΡΟΝ
Οι Κουμπάροι - Βασίλης Τσιτσάνης και Γιάννης Παπαϊωάννου: μια μουσική παράσταση στο Ίλιον Plus
16.02.2016 10:58
Μια ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο των σπουδαίων συνθετών Βασίλη Τσιτσάνη και Γιάννη Παπαϊωάννου, θα παρουσιαστεί για τρεις βραδιές στη μουσική σκηνή “ΙΛΙΟΝ plus’’, τις Δευτέρες 22, 29 Φεβρουαρίου και 7 Μαρτίου 2016.
Συναυλία - Αφιέρωμα στους Βασίλη Τσιτσάνη και Γιάννη Παπαϊωάννου στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης
21.12.2015 17:17
Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης θα συναντηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με τους φίλους του μπουζουκιού τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, για μια συναυλία - αφιερωμένη στους Βασίλη Τσιτσάνη και Γιάννη Παπαϊωάννου.
«Ο Μίκης των παιδιών» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
09.12.2015 10:11
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συνεχίζει τις Εκδηλώσεις που τιμούν τα 90 χρόνια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, και παρουσιάζει το έργο του συνθέτη «40 Τραγούδια για παιδάκια και παιδιά», το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.