Ο no mercy τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής με την μπάντα του Ανωτάτη Ζαμπετική και τον θρυλικό θηλυκό θίασο ζήτω τα λαϊκά κορίτσια! σε νέες περιπέτειες… παρέα με τον εξαιρετικό Ρένο Χαραλαμπίδη, στη Μουσική Σκηνή Αυλαία.

Πρόκειται για ένα ντεμοντέρνο θέατρο τραγουδιών, μια παράσταση με τέσσερα όμορφα κορίτσια και τρία όμορφα φορέματα, συνοδευόμενα από τρομπέτα-τρομπόνι-σαξόφωνο-εμφώνιο-πιάνο-τύμπανα-κρουστά-μπουζούκι-μαντολίνο-κιθάρα!

Ο Παντελής Αμπαζής είναι συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής. Ο πληθωρικός performer παιζοτραγουδά με χαμόγελο, μπρίο, μποέμ διάθεση, ανεμελιά, κομψή αλητεία, θεατρικότητα, αστείρευτο κέφι, θετική ενέργεια και «χοντρό» πνευματώδες χιούμορ! Σχολιάζει καυστικά το γελοίον του πράγματος της καθημερινότητας, με σπαραξικάρδιες πικάντικες ατάκες και μικρές γλυκόπικρες ιστορίες. Ειδικά φέτος τραγουδά ότι του καπνίσει…

Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη. Άσματα πασίγνωστα και αγαπημένα, που όμως παντελώς απουσιάζουν από προγράμματα, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα… Χιουμοριστικά και εύθυμα. Αυστηρά. Γιατί το αλέγρο και η ελαφρότητα είναι τα βαρίδια που μας πάνε στο βάθος των πραγμάτων. Και η ζωή είναι πολύ σημαντική για να την παίρνουμε στα σοβαρά… Η δισκογραφία του: Παντελώς Χειροποίητα-Ανωτάτη Ζαμπετική-Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης από την άλλη είναι ένας σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και τραγουδιστής με δύο αξιόλογες δισκογραφικές συμμετοχές: lounge ιστορίες και ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!