Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Παντελεήμων και Ειρηναίος!

Παντελεήμων και Ειρηναίος!
Ο no mercy τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής με την μπάντα του Ανωτάτη Ζαμπετική και τον θρυλικό θηλυκό θίασο ζήτω τα λαϊκά κορίτσια! σε νέες περιπέτειες… παρέα με τον εξαιρετικό Ρένο Χαραλαμπίδη, στη Μουσική Σκηνή Αυλαία .

Πρόκειται για ένα ντεμοντέρνο θέατρο τραγουδιών, μια  παράσταση με τέσσερα όμορφα κορίτσια και τρία όμορφα φορέματα, συνοδευόμενα από τρομπέτα-τρομπόνι-σαξόφωνο-εμφώνιο-πιάνο-τύμπανα-κρουστά-μπουζούκι-μαντολίνο-κιθάρα!

Ο Παντελής Αμπαζής είναι συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής. Ο πληθωρικός performer παιζοτραγουδά με χαμόγελο, μπρίο, μποέμ διάθεση, ανεμελιά, κομψή αλητεία, θεατρικότητα, αστείρευτο κέφι, θετική ενέργεια και «χοντρό» πνευματώδες χιούμορ! Σχολιάζει καυστικά το γελοίον του πράγματος της καθημερινότητας, με σπαραξικάρδιες πικάντικες ατάκες και μικρές γλυκόπικρες ιστορίες. Ειδικά φέτος τραγουδά ότι του καπνίσει…

Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη. Άσματα πασίγνωστα και αγαπημένα, που όμως παντελώς απουσιάζουν από προγράμματα, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα… Χιουμοριστικά και εύθυμα. Αυστηρά. Γιατί το αλέγρο και η ελαφρότητα είναι τα βαρίδια που μας πάνε στο βάθος των πραγμάτων. Και η ζωή είναι πολύ σημαντική για να την παίρνουμε στα σοβαρά… Η δισκογραφία του: Παντελώς Χειροποίητα-Ανωτάτη Ζαμπετική-Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης από την άλλη είναι ένας σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και τραγουδιστής με δύο αξιόλογες δισκογραφικές συμμετοχές: lounge ιστορίες και ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παντελής Θαλασσινός στο Kremlino
26.01.2017 14:38
Ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με έξι φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη κοντραμπάσο, το Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, το Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, το Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά, και ηχολήπτες το Γιώργο Καρυώτη, κι Ευτύχιο Γιαννακούρα, κατεβαίνει στη γενέτειρα και αφετηρία της πορείας του τον Πειραιά, για δύο βραδιές στο Kremlino.
Tα κορίτσια του Νείλου - Banat El Nile Band στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.01.2017 10:59
Οι Γέφυρες Πολιτισμών, ένας από τους βασικούς άξονες εκδηλώσεων της Σειράς Γέφυρες, φιλοξενούν, αυτό τον Ιανουάριο, μια ακόμη συναυλία που εξερευνά τα μουσικά μονοπάτια Ανατολής και Δύσης. Έτσι, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, η Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος υποδέχεται το συγκρότημα Τα κορίτσια του Νείλου-Banat El Nile Band (μουσική διεύθυνση: Nervatte Mohamed Rifaat Garanah). Η εμφάνιση του γυναικείου μουσικού σχήματος στο Μέγαρο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα. Tη Σειρά Γέφυρες διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.
Ο Παντελής Θαλασσινός στον Ιανό
09.11.2016 17:20
Ο Παντελής Θαλασσινός με πέντε φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη: κιθάρες ακουστικές /κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, τον Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά, και ηχολήπτη τον Γιώργο Καρυώτη, θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ για δυο βραδιές, με διάθεση ακουστική, και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός και Με δυο ρολόγια.
Δεν υπάρχει κράτος madame: Παντελής Αμπαζής & Γεράσιμος Γεννατάς στο HolyWood Stage
29.09.2016 11:22
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται με φόρα για να κάνουν το μεγάλο μπαμ, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο HolyWood Stage.
Δεν υπάρχει κράτος madame, με τους Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στον Ιανό
29.02.2016 13:03
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» με τους Σωτήρη Σινάνη & Μάριο Καράντζιο (μπουζούκι), έρχονται στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ, στις 5 Μαρτίου 2016.