Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Κάλπικη Μοίρα, ένα μουσικό, χιουμοριστικό θρίλερ!

Κάλπικη Μοίρα, ένα μουσικό, χιουμοριστικό θρίλερ!
Οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ στο Καφωδείο στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται και φέτος, με την παράσταση Κάλπικη Μοίρα - ένα μουσικό , χιουμοριστικό θρίλερ με πρωτότυπα κείμενα, πολύ μουσική και τραγούδι!

Στην πόλη των Φαντασμάτων, στο κέντρο των νεκρών του Κάτω – Κόσμου, στη γειτονιά του Υπό-Κόσμου, οι ψυχές που δεν αναπαύτηκαν μένουν άυπνες,  σπάνε την σιωπή τους… και όταν δεν ονειρεύονται παίζουν και τραγουδούν…!

Αν η ζωή έχει μόνο δύο πόρτες, στον Κάτω – Κόσμο είναι πολλές. Νεκροί, φρικιά, κόμισσες, κλόουν, πανκιά και άλλες «μορφές» τις ανοιγοκλείνουν… με θόρυβο, σιωπές, τραγούδια, διαφημίσεις και πολύ χιούμορ! Μία πόλη που συμβαίνουν τα πάντα και δεν συμβαίνει τίποτα. Το Ghost Boulevard δεν κοιμάται ποτέ…!

Κείμενα: Ακτίς Αελίου, Σκηνοθετική Επιμέλεια: Θεανώ Αμοιρίδου, Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Μόμτσιος, Εικαστική Επιμέλεια: Μαρίνα Γκούμλα. Παίζουν και τραγουδούν: Θεανώ Αμοιρίδου, Θωμάς Βελισσάρης, Δέσποινα Καλπενίδου, Γιάννης Μόμτσιος, Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις
Άνεμος, του Κωνσταντίνου Ρήγου: τελευταίες παραστάσεις στο Εθνικό
18.01.2017 12:50
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ολοκληρώνονται οι παραστάσεις του έργου Άνεμος ένα μουσικό θέαμα του Κωνσταντίνου Ρήγου, στη σκηνή Rex - Μαρίκα Κοτοπούλη, του Εθνικού Θεάτρου.
Άνεμος, το μουσικό θέαμα του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Θέατρο Rex
16.11.2016 16:51
Η δεύτερη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου στο Θέατρο Rex - Σκηνή « Μαρίκα Κοτοπούλη», είναι το μουσικό θέαμα "Άνεμος" σε σύλληψη και δημιουργία Κωνσταντίνου Ρήγου.
Γυναικών... συνύπαρξη τον χειμώνα που έρχεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
26.07.2016 13:00
Τρεις κυρίες με διαφορετικές καταβολές, αλλά παράλληλες κι αξιόλογες πορείες στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Αναστασία Μουτσάτσου και Μυρτώ Αλικάκη, τον χειμώνα που έρχεται θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, σε μια παράσταση - έκπληξη που θα συζητηθεί. Την παράσταση σκηνοθετεί η Ελένη Γκασούκα, πάνω σε ιδέα και κείμενο της Αναστασίας Μουτσάτσου.
Η Τρικυμία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Black Box
07.04.2016 17:05
Μετά από 3 επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο Άνετον οι παραστάσεις της Τρικυμίας συνεχίζονται στο Black Box στη Θεσσαλονίκη! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακές στις 19:00.
Έλα στο Cabaret και εσύ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
02.03.2016 13:12
Η παράσταση Έλα στο Cabaret και εσύ έρχεται τη Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.