Οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ στο Καφωδείο στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται και φέτος, με την παράσταση Κάλπικη Μοίρα – ένα μουσικό, χιουμοριστικό θρίλερ με πρωτότυπα κείμενα, πολύ μουσική και τραγούδι!

Στην πόλη των Φαντασμάτων, στο κέντρο των νεκρών του Κάτω – Κόσμου, στη γειτονιά του Υπό-Κόσμου, οι ψυχές που δεν αναπαύτηκαν μένουν άυπνες,  σπάνε την σιωπή τους… και όταν δεν ονειρεύονται παίζουν και τραγουδούν…!

Αν η ζωή έχει μόνο δύο πόρτες, στον Κάτω – Κόσμο είναι πολλές. Νεκροί, φρικιά, κόμισσες, κλόουν, πανκιά και άλλες «μορφές» τις ανοιγοκλείνουν… με θόρυβο, σιωπές, τραγούδια, διαφημίσεις και πολύ χιούμορ! Μία πόλη που συμβαίνουν τα πάντα και δεν συμβαίνει τίποτα. Το Ghost Boulevard δεν κοιμάται ποτέ…!

Κείμενα: Ακτίς Αελίου, Σκηνοθετική Επιμέλεια: Θεανώ Αμοιρίδου, Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Μόμτσιος, Εικαστική Επιμέλεια: Μαρίνα Γκούμλα. Παίζουν και τραγουδούν: Θεανώ Αμοιρίδου, Θωμάς Βελισσάρης, Δέσποινα Καλπενίδου, Γιάννης Μόμτσιος, Γρηγόρης Παπαδόπουλος.