Η Amway και η Unicef ενώνουν τις δυνάμεις τους στην εκστρατεία Brick by Brick με σκοπό να θέσουν τα θεμέλια για το κτίσιμο νηπιαγωγείων σε περιοχές που το έχουν ανάγκη, λιθαράκι-λιθαράκι. Σκοπός τους είναι να θέσουν τα θεμέλια για ένα μέλλον με γνώση, γέλιο και χαρά.

Η Amway και η Unicef θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον, με περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους και ελπίζουν τα νηπιαγωγεία που θα χτιστούν μέσω της εκστρατείας Brick by Brick να γίνουν ένας τόπος γνώσης, χαράς και διασκέδασης για πολλές γενιές παιδιών.

Τα καινούρια νηπιαγωγεία θα γίνουν το μέρος που θα μπορούν να χαμογελούν, να ονειρεύονται και να μαθαίνουν. Στόχος είναι να γίνουν μια χαρούμενη προετοιμασία για τη ζωή που ξετυλίγεται μπροστά τους.

Η Amway και η Unicef θέλουν να προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες στα παιδιά που κατοικούν σε μη προνομιούχες περιοχές, όπως η Van στην ανατολική Τουρκία. Σύμφωνα με στοιχεία μόνο το 10% των παιδιών στην Τουρκία έχουν την ευκαιρία να πάνε στο νηπιαγωγείο, ενώ αυτό το ποσοστό είναι ακόμα μικρότερο στην περιοχή της ανατολικής Τουρκίας.

Η περιοχή διαθέτει λίγα νηπιαγωγεία, τα παιδιά συχνά δεν έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν το δυναμικό τους και να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους σε ένα χαρούμενο περιβάλλον μάθησης. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο αναλφαβητισμός στην ανατολική Τουρκία είναι σχεδόν διπλάσιος, σε σχέση με την υπόλοιπη Τουρκία.

Η προσχολική εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική στην κοινωνική και συναισθηματική αγωγή των παιδιών και καθοριστική για την μετέπειτα σχολική τους πορεία. Η εκστρατεία Brick by Brick έχει σημαντικό αντίκτυπο στο μέλλον των παιδιών στην περιοχή, καθώς τους προσφέρει γερά θεμέλια για να συνεχίσουν την εκπαίδευση και την προοπτική να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Η συνεργασία της Amway και Unicef με την εκστρατεία AMWAY ONE BY ONE™ θα βοηθήσει τα παιδιά όλου του κόσμου που το έχουν ανάγκη. Ο Benny είναι ένα αξιαγάπητο, μικρό αρκουδάκι που περιμένει να το αγκαλιάσετε και με το τρόπο αυτό να συγκεντρώσουμε χρήματα προς βοήθεια των παιδιών. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στην εκστρατεία Brick by Brick.

Όπως επίσης, και το συμβολικό τουβλάκι που αντιπροσωπεύει τη δέσμευση όλων στο κτίσιμο των σταθμών προσχολική ηλικίας για τα παιδιά που τους χρειάζονται. Ένα μικρό ενθύμιο, μια μεγάλη χειρονομία.