Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση του γλύπτη Μιχάλη Παπαδάκη

Έκθεση του γλύπτη Μιχάλη Παπαδάκη
Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου το πολιτιστικό συγκρότημα Artower Agora θα παργαμτοποιήσει τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του γλύπτη Μιχάλη Παπαδάκη, στην οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά χαρακτικά έργα του, πλαισιωμένα με σχέδια και μικρά γλυπτά .

Ο καλλιτέχνης γράφει για το έργο του: Τα χαρακτικά έργα που θα εκτεθούν αποτελούν δουλειά, που έγινε μέσα στους τελευταίους δεκαπέντε περίπου μήνες. Χρησιμοποιώ την τεχνική της ξηρής πούντας (χάραξη με βελόνα-πούντα σε μεταλλική πλάκα), με τρόπο ώστε η έμφαση να δίνεται στο σχέδιο.

Το χρώμα και η αχλή, που προσθέτει η πρέσα στο λευκό χαρτί, δίνουν στο έργο έναν εξωστρεφή χαρακτήρα, ότι απευθύνεται στο κοινό, σε αντίθεση με το ίδιο το σχέδιο που έχει ως κύρια λειτουργία του τις καταγραφές της μελέτης, που κάνει ο καλλιτέχνης και τις οποίες συνήθως κρατάει για τον εαυτό του.

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Τσίνογλου στη Myro Gallery
20.09.2016 12:12
Η Myrό Gallery βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να παραβρεθείτε στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Μιχάλη Τσίνογλου στην Κεντρική Αίθουσα της που θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016.
Ιδιώτες: Έκθεση γλυπτικής του Γαβριήλ Ανδρονικίδη στην Myro Gallery
15.09.2016 15:38
Η Myro Gallery έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της έκθεσης νέας σειράς έργων του γλύπτη Γαβριήλ Ανδρονικίδη με τον διακριτικό τίτλο "Ιδιώτες", τα οποία θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 στις 20.00.
Wild & Free: Έκθεση ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου στις Σπέτσες
09.08.2016 12:09
Το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου, στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου SPETSES.
Ομαδική έκθεση γλυπτικής στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στη Τήνο
19.07.2016 15:45
Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ σας προσκαλεί στα εγκαίνια έκθεσης των Θεόδωρου Παπαγιάννη, Γιάννη Καγιώργη, Δημήτρη Σκαλκώτου, Πραξιτέλη Τζανουλίνου, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας (Πύργος Τήνου).
Αδρεναλίνη: έκθεση ζωγραφικής της Ιουλίας Μανούση στην Myro Gallery
06.04.2016 15:17
Την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 20.00 η Myro Gallery σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης της ζωγράφου Ιουλίας Μανούση στον χώρο Myro Project Room, για την παρουσίαση της σειράς έργων της “Αδρεναλίνη”. Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος.