Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Jazz Masters στο Παλλάς

Jazz Masters στο Παλλάς
Για τρίτη χρονιά στον επιτυχημένο κύκλο Jazz Masters στο Παλλάς, η Ελληνική Θεαμάτων παρουσιάζει τον Νοέμβριο τον Branford Marsalis, τους Bela Fleck & The original Flecktones μαζί με τους Corea και τους Clarke + White σε μια διπλή συναυλία - την οποία ιδιαιτέρως σας επισημαίνουμε - και τον Kurt Elling.

Ο κύκλος ξεκίνησε στις 3 του Νοέμβρη με τον Branford Marsalis, τον μεγαλύτερο των αδελφών Marsalis και μία τεράστια μουσική προσωπικότητα της σύγχρονης εποχής και της τζαζ, με 3 Grammy στο ενεργητικό  του ως συνθέτης και σαξοφωνίστας.

Στις 9 Νοεμβρίου είχαμε δύο συναυλίες , η μία των Bela Fleck & The original Flecktones feat. Victor Lamont Wooten, Futureman & Howard Levy, και η άλλη των Corea και των Clarke + White.

Στις 16 Νοεμβρίου για την τελευταία συναυλία στη σκηνή θα ανέβει ο Kurt Elling, ένας κορυφαίος ερμηνευτής της τζαζ, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα! Ο Kurt Elling  και το υπέροχο τρίο του με τον master τενόρο σαξοφωνίστα Ernie Watts θα μας δείξει στο Παλλάς πώς αλλάζει– σύμφωνα με γραπτά κορυφαίας αγγλικής εφημερίδας – «στο μέσο ακροατή το τρόπο, τον σκοπό και τη διάσταση που αντιλαμβάνεται στην τζαζ ερμηνεία»!

Σχετικές ειδήσεις
Tribute to the Masters Eddie Harris & Grover Washington: Ο Γιάννης Κασέτας στο Τρένο στο Ρουφ
06.05.2016 12:58
O γνωστός σαξοφωνίστας Γιάννης Κασέτας επιστρέφει την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στο Τρένο στο Ρουφ για ένα ακόμη αφιέρωμα σε μεγάλες μορφές της τζαζ.
Ο John Abercrombie και ο Rudy Linka live στο Gazarte
08.03.2016 13:57
Δύο "guitar masters" στη σκηνή του GAZARTE! John Abercrombie and Rudy Linka. Δύο μεγάλοι δεξιοτέχνες της κιθάρας στη σκηνή του GAZARTE. Ο λυρικός ήχος του Rudy Linka συναντά τον ηλεκτρικό ήχο του John Abercrombie και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον μοναδικό! Με ιδιαίτερη αδυναμία στον αυτοσχεδιασμό, μας καλούν σε ένα ευφυές «παιχνίδι» όπου η Jazz αποκτά νέα χροιά!
Ο Γιάννης Κασέτας live στο Jazz Point
24.02.2016 11:30
Δεύτερο αφιέρωμα στη σειρά από τον Γιάννη Κασέτα μετά την μεγάλη επιτυχία του Tribute to the Masters of the ‘60s (W. Shorter, J. Henderson, D. Gordon) στο Θεατρικό Βαγόνι στο «Το Τρένο στο Ρουφ», αυτή τη φορά στο Jazz Point!
A Tribute to the Masters of the 60's από τον Γιάννη Κασέτα στο Τρένο στο Ρουφ
05.02.2016 09:52
Ο καταξιωμένος σαξοφωνίστας Γιάννης Κασέτας παρουσιάζει στο Τρένο στο Ρουφ, ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στους θρύλους του σαξοφώνου της δεκαετίας του ’60, Wayne Shorter, Joe Henderson και Dexter Gordon.
Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων με μια συναυλία για όλη την οικογένεια στο θέατρο Παλλάς
30.10.2015 16:33
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ξεκινάει τη συνεργασία του με τα Αθηναϊκά Θέατρα με τη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων στο θέατρο Παλλάς την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 στις 11.30 το πρωί με μία συναυλία για όλη την οικογένεια.