Για τρίτη χρονιά στον επιτυχημένο κύκλο Jazz Masters στο Παλλάς, η Ελληνική Θεαμάτων παρουσιάζει τον Νοέμβριο τον Branford Marsalis, τους Bela Fleck & The original Flecktones μαζί με τους Corea και τους Clarke + White σε μια διπλή συναυλία – την οποία ιδιαιτέρως σας επισημαίνουμε – και τον Kurt Elling.

Ο κύκλος ξεκίνησε στις 3 του Νοέμβρη με τον Branford Marsalis, τον μεγαλύτερο των αδελφών Marsalis και μία τεράστια μουσική προσωπικότητα της σύγχρονης εποχής και της τζαζ, με 3 Grammy στο ενεργητικό  του ως συνθέτης και σαξοφωνίστας.

Στις 9 Νοεμβρίου είχαμε δύο συναυλίες, η μία των Bela Fleck & The original Flecktones feat. Victor Lamont Wooten, Futureman & Howard Levy, και η άλλη των Corea και των Clarke + White.

Στις 16 Νοεμβρίου για την τελευταία συναυλία στη σκηνή θα ανέβει ο Kurt Elling, ένας κορυφαίος ερμηνευτής της τζαζ, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα! Ο Kurt Elling  και το υπέροχο τρίο του με τον master τενόρο σαξοφωνίστα Ernie Watts θα μας δείξει στο Παλλάς πώς αλλάζει– σύμφωνα με γραπτά κορυφαίας αγγλικής εφημερίδας – «στο μέσο ακροατή το τρόπο, τον σκοπό και τη διάσταση που αντιλαμβάνεται στην τζαζ ερμηνεία»!