Το πρώτο άλμπουμ των New Zero God με τίτλο Fun is a Four Letter Word θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά στις 25 Νοεμβρίου, ενώ τον Φεβρουάριο του 2010  θα κυκλοφορήσει και το CD από την Puzzlemusik. Εν τω μεταξύ την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου οι New Zero God (και οι Split Image), θα εμφανιστούν ζωντανά στο κλαμπ After Dark!

Το σχήμα που αποτελείται από μέλη των Flowers of Romance, Drops, Nexus και Past Perfect (Μιχάλης Πούγουνας – φωνή, Δημήτρης Στεβής – τύμπανα, Μπάμπης Διακουμέας – μπάσσο και Ηλίας Ράπτης – κιθάρα), σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2006 και κινείται μουσικά σε post-punk (noir) ύφος.

Παρά το ό,τι είναι σχετικά νεοσύστατο γκουπ έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις, είτε μόνοι τους, είτε ανοίγοντας τις συναυλίες των Legendary Pink Dots και Christian Death ενώ αναφέρεται σε αυτούς ο Mick Mercer στο νέο του βιβλίο, Music To Die For.

Οι Split Image, που θα εμφανιστούν μαζί με τους New Zero God στο live, είναι ενα ελληνικό New Wave γκρούπ που συστάθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 80. Eίχαν μια πολύ έντονη παρουσία στην dark σκηνή κάνοντας πάρα πολλές εμφανίσεις στην Αθήνα. Στα τέλη της δεκαετίας του 80 το γκρούπ σταμάτησε να ειναι ενεργό.

Το 2007 αποφάσισαν να ξαναβρεθούν, να αρχίσουν ξανά ζωντανές εμφανίσεις, καθώς και να ηχογραφήσουν το παλιό τους καθώς και νέο υλικό.

Την σημερινή σύνθεση του γκρουπ αποτελούν  οι : Γιώργος Σκορδίλης (κιθάρα , φωνή), Γιάννης Χαραλαμπίδης (πλήκτρα-φωνή ), Στάθης Παπανδρέου (τύμπανα) , Εριάννα Τζανέλλη (μπάσσο).

Αναμένεται  σύντομα η κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο Exposure (σε CD και Βινύλιο) με την εταιρία Dead Scarlet.