Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Brain Damage live στο Rodeo

Οι Brain Damage live στο Rodeo

Οι πρωτοπόροι της Γαλλικής ηλεκτρονικής dub σκηνής έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία και μοναδική συναυλία στην Αθήνα, στη σκηνή του Rodeo Club, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Support live act οι δικοί μας Direct Connection και aftershow live dub mix με Professor Skank!

Οι Brain Damage δημιουργήθηκαν το 1999 από δύο ιδρυτικά μέλη της Bangarang dub κολεκτίβας από το  Saint-Étienne της Γαλλίας. Το δίδυμο (μπάσο – ζωντανή dub μίξη) έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό ηλεκτρονικό dub ήχο που τους κατατάσσει στα κορυφαία Ευρωπαϊκά dub σχήματα. Ένας ήχος γεμάτος σκοτεινά, συναισθηματικά τοπία, ιδιαίτερα  εγκεφαλικός με ρυθμικές αλλά υπνωτικές μελωδίες και βαθιές μπασογραμμές.

Οι dub ατμόσφαιρες που αφηγούνται στα 5 studio albums τους, και στις περισσότερες από 20 συλλογές που συμμετέχουν, μεταμορφώνονται σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση σε ένα ηχητικό dub πανδαιμόνιο που δεν μπορεί αν αφήσει κανένα αδιάφορο.

Δεν είναι τυχαίο που έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dub σκηνής: Zion Train, Alpha & Omega, Vibronics, The Disciples, Alter Echo, Mossman, Spectre, Scorn...

Σχετικές ειδήσεις
Οι Alcest live στο Fuzz Live Music Club!
03.02.2017 10:35
Οι Γάλλοι Alcest, πρωτοπόροι του post metal / shoegaze ή “blackgaze” ήχου, επιστρέφουν στην Αθήνα για το πρώτο τους μεγάλο headline show, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club!
Οι Μπλε live στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
29.12.2016 12:53
Η Τέχνη Εντός παρουσιάζει τους Μπλε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στη Θεσσαλονίκη.
Μια συναυλία για την Κέρκυρα... με τον Σταμάτη Σπανουδάκη
28.07.2016 14:59
Στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας μπροστά από το ναό του Αγίου Γεωργίου, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, ώρα 9:00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί για μία μοναδική μεγάλη συναυλία με τίτλο «Μια συναυλία για την Κέρκυρα».
Ο Markus Stockhausen για μία μοναδική συναυλία στον Πύργο Μπαζαίου
22.07.2016 16:22
Ο διάσημος τρομπετίστας και συνθέτης Markus Stockhausen θα επισκεφθεί για τρίτη φορά τον Πύργο Μπαζαίου για να δώσει μία μοναδική συναυλία κάτω από «τα χίλια μάτια της νύχτας», την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016.
ΒΟΜΒ από την ομάδα του Take Over στο Ρομάντσο
25.05.2016 13:56
Η ομάδα του Take Over μετά την πρωτότυπη συναυλία mash. EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND, παρουσιάζει το BOMB. Πρόκειται για ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που ενσωματώνει την τέχνη της performance.