Η Σαβίνα Γιαννάτου θα εμφανιστεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στον Τόπο τεχνών Χώρα, στα Λελέικα Υπάτης, για να ερμηνεύσει τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, της Λένας Πλάτωνος, του Leonard Cohen, της Jonny Mitchell και άλλων πολλών.

Η Σαβίνα Γιαννάτου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι εδώ και χρόνια μια από τις πιο σημαντικές και πιο δημιουργικές παρουσίες στον χώρο της ερμηνείας, με σπάνια φωνητική ποιότητα, ρεπερτόριο  ιδιαίτερης ευρύτητας και δυναμικής και διεθνή καταξίωση και αναγνώριση.

Η Σαβίνα Γιαννάτου βασίζεται στους οικείους και αγαπημένους ήχους των τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι, που αποτελούν και το κύριο μέρος του προγράμματος, για να μας παρασύρει στη συνέχεια σε ένα μαγευτικό ταξίδι σε σημαντικές στιγμές της πορείας της αλλά και σε απρόβλεπτα τραγούδια δημιουργών που αγαπά.

Έτσι τα  τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι συνδυάζονται με τραγούδια της Λένας Πλάτωνος, αλλά και του Leonard Cohen, της Jonny Mitchell, και άλλων σπουδαίων δημιουργών, καθώς και με παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες χώρες του κόσμου, σύγχρονα και παλαιότερα, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό ηχητικό τοπίο.

Η Σαβίνα Γιαννάτου προσδίδει στα τόσο γνωστά αυτά τραγούδια μία νέα διάσταση ερμηνείας, ανανεώνοντας τη μουσική τους ουσία και αποκαλύπτοντας νέες ερμηνευτικές παραμέτρους.

Προς την κατεύθυνση αυτή συγκλίνει και η αισθαντική και αριστοτεχνική ερμηνεία της Ευγενίας Καρλαύτη που τη συνοδεύει τόσο στο πιάνο, όσο και στο τραγούδι.