Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ταξίδι στη Μεσόγειο

Ταξίδι στη Μεσόγειο
Στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, η Ελένη Πέτα και το quinteto Tangarto, εμφανίζονται στο café του βιβλιοπωλείου IANOS , για ένα μελωδικό ταξίδι στις πιο μουσικές γωνιές του κόσμου.

Στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, η Ελένη Πέτα και το quinteto Tangarto, εμφανίζονται στο café του βιβλιοπωλείου IANOS, για ένα μελωδικό ταξίδι στις πιο μουσικές γωνιές του κόσμου.

Πρόκειται για μια μουσική αποπλάνηση που γίνεται αφορμή για μια σειρά από απρόσμενους μουσικούς συνειρμούς. Πέντε μουσικοί αποφασισμένοι να ταξιδέψουν το κοινό σε απέραντους συγκινησιακούς κόσμους, σμίγουν τον αισθησιασμό του τάνγκο , φωτίζοντας και χρωματίζοντας τον με το δικό τους τρόπο.

Ο μοναδικός ήχος του bandoneon... ο τρόπος που ερμηνεύουν οι μουσικοί, ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και φορτίζουν συναισθηματικά κάθε ακροατή!

Σε αυτές τις ξεχωριστές παραστάσεις, η Ελένη Πέτα ξεδιπλώνει μία διαφορετική πτυχή της ερμηνευτικής φυσιογνωμίας της. Μια φωνή τρυφερή και εκρηκτική,ερμηνεύει με ερωτισμό, λυρισμό και θεατρικότητα, μεταδίδοντας ένα πάθος που στοχεύει απευθείας στη ψυχή.

Παίζουν οι μουσικοί: Λευτέρης Γρίβας-μπαντονεόν, Γιώργος Παναγιωτόπουλος-βιολί, Θωμάς Κοντογεώργης-πιάνο (Καλλιτεχνική επιμέλεια), Γιώργος Μπεχλιβάνογλου-κιθάρα, Γιώργος Αρνής-κοντραμπάσο.

info
Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, στις 22.00, Βιβλιοπωλείο IANOS Σταδίου 24.
Είσοδος 10 ευρώ
Ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3217917 (7 203)

Σχετικές ειδήσεις
Ο Yinon Muallem στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
17.01.2017 12:34
Το ταξίδι στους μουσικούς πολιτισμούς του κόσμου, μέσα από τη Σειρά Γέφυρες, συνεχίζεται με έναν ακόμη σταθμό στην Ανατολική Μεσόγειο. Έτσι, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 8:30 το βράδυ, η Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος υποδέχεται τον Ισραηλινό Yinon Muallem [Γινόν Μουάλλεμ], δεξιοτέχνη των κρουστών με ρίζες εβραϊκές αλλά και ιρακινές, που, μέσα από τη μουσική του, καταργεί τα πολιτισμικά και θρησκευτικά φράγματα.
Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο: Θεοδώρα Μπάκα και Ιάσων Μαρμαράς
18.11.2016 16:46
Η Θεοδώρα Μπάκα και ο Ιάσων Μαρμαράς εμφανίζονται στα πλαίσια των εκδηλώσεων "2016 Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο" στην Αγγλικανική εκκλησία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.
Εορταστικός Νοέμβριος στο Faust!
27.10.2016 11:54
Ο Νοέμβριος είναι μήνας γιορτής για το FAUST, καθώς κλείνει 5 χρόνια λειτουργίας! Ετοιμάζει, λοιπόν, ένα τετραήμερο πάρτυ (10-13 Νοεμβρίου) γεμάτο μουσικές και γευστικές εκπλήξεις, αλλά και ξεχωριστές εκδηλώσεις θεάτρου και μουσικής!
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου & Γιώργος Τοσικιάν live στον Ιανό
11.10.2016 10:45
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν εμφανίζονται για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στη σκηνή του Ιανού.
Συναυλία λήξης της Γιορτής της Γαλλοφωνίας με τον Saro Demirdjian
24.03.2016 16:14
Το Γαλλικό Ινστιτούτο μας προσκαλεί στη συναυλία του Saro Demirdjian, η οποία θα σημάνει και τη λήξη της φετινής γιορτής της Γαλλοφωνίας.