Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Ταξίδι στη Μεσόγειο

Ταξίδι στη Μεσόγειο
Στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, η Ελένη Πέτα και το quinteto Tangarto, εμφανίζονται στο café του βιβλιοπωλείου IANOS , για ένα μελωδικό ταξίδι στις πιο μουσικές γωνιές του κόσμου.

Στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, η Ελένη Πέτα και το quinteto Tangarto, εμφανίζονται στο café του βιβλιοπωλείου IANOS, για ένα μελωδικό ταξίδι στις πιο μουσικές γωνιές του κόσμου.

Πρόκειται για μια μουσική αποπλάνηση που γίνεται αφορμή για μια σειρά από απρόσμενους μουσικούς συνειρμούς. Πέντε μουσικοί αποφασισμένοι να ταξιδέψουν το κοινό σε απέραντους συγκινησιακούς κόσμους, σμίγουν τον αισθησιασμό του τάνγκο , φωτίζοντας και χρωματίζοντας τον με το δικό τους τρόπο.

Ο μοναδικός ήχος του bandoneon... ο τρόπος που ερμηνεύουν οι μουσικοί, ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και φορτίζουν συναισθηματικά κάθε ακροατή!

Σε αυτές τις ξεχωριστές παραστάσεις, η Ελένη Πέτα ξεδιπλώνει μία διαφορετική πτυχή της ερμηνευτικής φυσιογνωμίας της. Μια φωνή τρυφερή και εκρηκτική,ερμηνεύει με ερωτισμό, λυρισμό και θεατρικότητα, μεταδίδοντας ένα πάθος που στοχεύει απευθείας στη ψυχή.

Παίζουν οι μουσικοί: Λευτέρης Γρίβας-μπαντονεόν, Γιώργος Παναγιωτόπουλος-βιολί, Θωμάς Κοντογεώργης-πιάνο (Καλλιτεχνική επιμέλεια), Γιώργος Μπεχλιβάνογλου-κιθάρα, Γιώργος Αρνής-κοντραμπάσο.

info
Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, στις 22.00, Βιβλιοπωλείο IANOS Σταδίου 24.
Είσοδος 10 ευρώ
Ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3217917 (7 203)

Σχετικές ειδήσεις
Ο Yinon Muallem στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
17.01.2017 12:34
Το ταξίδι στους μουσικούς πολιτισμούς του κόσμου, μέσα από τη Σειρά Γέφυρες, συνεχίζεται με έναν ακόμη σταθμό στην Ανατολική Μεσόγειο. Έτσι, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 8:30 το βράδυ, η Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος υποδέχεται τον Ισραηλινό Yinon Muallem [Γινόν Μουάλλεμ], δεξιοτέχνη των κρουστών με ρίζες εβραϊκές αλλά και ιρακινές, που, μέσα από τη μουσική του, καταργεί τα πολιτισμικά και θρησκευτικά φράγματα.
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου & Γιώργος Τοσικιάν live στον Ιανό
11.10.2016 10:45
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν εμφανίζονται για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στη σκηνή του Ιανού.
Love is in the air: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia live @ Babel
10.02.2016 14:21
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό Πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, που ζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, στον αγαπημένο χώρο της BABEL, για μια παράσταση ειδικά φτιαγμένη για την γιορτή των ερωτευμένων, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016.
Αγάπα με αν τολμάς… στο καφενείο «στου Στράτου»
09.02.2016 14:39
Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα των απανταχού ερωτευμένων, τραγουδάμε τον Έρωτα, στο καφενείο «στου Στράτου», στην Κυψέλη.
Μουσικές ιστορίες με Φως: Ο Νικόλας Λειβαδίτης στο καφέ «Στου Στράτου»
01.02.2016 12:25
Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη, έρχεται στο καφέ «Στου Στράτου» τις Πέμπτες 4, 18 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2016.