Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Senser live στο An club

Οι Senser live στο An club
Η Venerate Industries παρουσιάζει live τους Λονδρέζους Senser, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τον χαρακτηριστικό πλεόν ήχο τους που μοιάζει με ένα μείγμα μουσικής rock, metal, hiphop και alternative electronica.

Οι Senser είναι γνωστοί για τον πολιτικοποιημένο στίχο τους και τον τεράστιο ήχο που βγάζουν στις live εμφανίσεις τους. Έχουν πάρει μέρος στα μεγαλύτερα festival του Ηνωμένου Βασιλείου σαν headliners και κατέκτησαν την παγκόσμια αναγνώριση και επιτυχία με το Stacked Up το 1995 και μεταγενέστερα διαλύθηκαν αφού είχαν περιοδεύσει σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Έχοντας απογοητευτεί από το marketing support που τους παρείχαν οι ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες, η μπάντα αποφάσισε να αναπτύξει μια δικιά της μουσική εταιρεία την Imprint Music υπό την διεύθυνση του manager της μπάντας.

Έχοντας την υποστήριξη ενός τεράστιου δικτύου οπαδών και θαυμαστών τους και μέσω online δικτύων χωρίς να τους επηρεάζει η αλλαγή του κλίματος στην μουσική βιομηχανία SENSER έγραψαν, ηχογράφησαν το τέταρτο  studio album τους δουλεύοντας με παραγωγούς όπως οι Neil McLellan (ο οποίος είχε συμμετάσχει στην παραγωγή albums των The Prodigy), Jason Wilcox (The Ghost Of A Thousand, Reuben) και ο New York hip hop παραγωγός  Scott Harding (Wu Tang Clan, New Kingdom).

Το πρώτο single του album είναι το  End Of The World Show το οποίο είναι διαθέσιμο με  free download από το www.imprintmusic.co.uk Η μίξη του album έχει ήδη τελειώσει και έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία του για το 2009.

Mαζί τους οι δικοί μας Three Way Plane, ένα συγκρότημα που αποτελείται απο τρία άτομα που ξεκίνησαν να παίζουν το 2003. H μουσική τους είναι κάτι  ανάμεσα στο indie kai to punk rock με έντονη διάθεση για πειραματισμό.

\'Εχουν κάνει πάρα πολλά live σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη και έχουν κυκλοφορήσει μόνοι τους το EP Bright Days το 2006 απο το οποίο το κομμάτι My Best Friend περιέχεται και στη συλλογή In The Junkyard Vol.2 της Spinalonga Records.

Μια απο τις καλύτερες εμπειρίες τους ήταν το live σαν opening act για τους Savage Republic! Αυτή την περίοδο ετοιμαζουν το πρώτο τους LP που αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τελος του 2009.

Σχετικές ειδήσεις
Clutch + Tuber live @ Iera Odos
24.08.2016 14:05
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 στο club Ιερά Οδός, στην Αθήνα!
Αλλαγή χώρου - Clutch + Tuber live @ Gazi Music Hall
14.07.2016 17:08
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 στην Αθήνα!
Αλλαγή χώρου - Οι Clutch για ένα live στο Gazi Music Hall
05.07.2016 17:08
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου στην Αθήνα!
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Οι Ought live στο An Club
30.03.2016 14:39
Η Arte Fiasco παρουσιάζει την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 τους OUGHT live στο An Club, με special guests.