Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Απόψε - Αύριο - Ποτέ

Απόψε - Αύριο - Ποτέ
Το Θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει στη Μπλέ Σκηνή του το έργο του βραβευμένου συγγραφέα Σπύρου Παπαδογιώργου, Απόψε - Αύριο - Ποτέ, σε σκηνοθεσία Ανδρομάχης Μοντζολή, βασισμένο σε ένα πραγματικό γεγονός.

Το έργο Απόψε -αύριο-ποτέ είναι μια τραγική ιστορία που ξεπερνάει κάθε φαντασία και ψηλαφίζει τις  σχέσεις μέσα στην οικογένεια. Η απώλεια, ο πόνος,  η σιωπή. Η πίστη, η αντοχή, η επιμονή, η προσμονή. Το αναπάντεχο. Μια μικρή ζωή μέσα σε μια άλλη μεγαλύτερη ζωή. Που τελειώνει το ψέμα και που αρχίζει η αλήθεια; Ένας ύμνος στην αξία της  ζωής  και την αγάπη. Γιατί… Αγάπη σημαίνει βοήθεια.

Συγγραφέας: Σπύρος Παπαδογιώργος, Σκηνοθεσία : Ανδρομάχη Μοντζολή, Σκηνικά-κοστούμια : Μαρία Δημητριάδη, Μουσική: Γιάννης Μακρίδης, Χορογραφίες: Ολύβια Θανάσουλα, Σχεδιασμός φωτισμών : Χριστίνα Θανάσουλα.

Τα κινηματογραφικά πλάνα της παράστασης σκηνοθετεί ο βραβευμένος σκηνοθέτης του κινηματογράφου Πάνος Αγγελόπουλος.

Παίζουν: Τερέζα Λουΐζου, Τάσος Ράπτης,  Ιωάννα Χαλιαμπάλια.

Σχετικές ειδήσεις
Waste, σε σκηνοθεσία Θέμελη Γλυνάτση  στο Bios
16.09.2016 10:08
Ο Θέμελης Γλυνάτσης σκηνοθετεί στο Bios την παράσταση Waste, η οποία είναι βασισμένη στην Ρημαγμένη Γη του T. S. Eliot.
Ο γέρος και η θάλασσα, του Χέμινγουεϊ από την ομάδα Salao στο Faust
08.09.2016 15:15
Η ομάδα Salao παρουσιάζει από 26 Οκτωβρίου 2016 για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο Faust το έργο “Ο γέρος και η θάλασσα”, μια παράσταση βασισμένη στη νουβέλα του βραβευμένου με Νόμπελ συγγραφέα Έρνεστ Μίλλερ Χέμινγουεϊ.
Απόψε στον Στράτφορντ, της Μάρας Γαβριηλίδου στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
23.03.2016 11:44
Η πρώτη από τις πέντε θεατρικές παραγωγές που θα παρουσιαστούν στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στο πλαίσιο του Τουρνουά 5Χ5 είναι η παράσταση «Απόψε στο Στράτφορντ» από την ομάδα NόVAN Theatre Group.
Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε, των Παπαθανασίου-Ρέππα στο θέατρο Ράδιο Σίτυ
09.03.2016 15:09
Μετά την μεγάλη επιτυχία για 3η συνεχή χρονιά, το έργο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε», έρχεται για 2η φορά στην Θεσσαλονίκη, στο θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, από τις 6 Απριλίου 2016.
Απόψε στο Στράτφορντ, της Μάρας Γαβριηλίδου στο Θέατρο Αυλαία: Επανάληψη παραστάσεων
27.11.2015 16:38
Οι NoVanTheatreGroup επιστρέφουν για πέντε τελευταίες παραστάσεις, 2 - 6 Δεκεμβρίου 2015, για να παρουσιάσουν ξανά την ανατρεπτική κωμωδία ‘‘Απόψε στο Στράτφορντ‘’ στο Θέατρο Αυλαία μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε η παράσταση στο κοινό κατά την πρώτη της παρουσίαση.