Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Απόψε - Αύριο - Ποτέ

Απόψε - Αύριο - Ποτέ
Το Θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει στη Μπλέ Σκηνή του το έργο του βραβευμένου συγγραφέα Σπύρου Παπαδογιώργου, Απόψε - Αύριο - Ποτέ, σε σκηνοθεσία Ανδρομάχης Μοντζολή, βασισμένο σε ένα πραγματικό γεγονός.

Το έργο Απόψε -αύριο-ποτέ είναι μια τραγική ιστορία που ξεπερνάει κάθε φαντασία και ψηλαφίζει τις  σχέσεις μέσα στην οικογένεια. Η απώλεια, ο πόνος,  η σιωπή. Η πίστη, η αντοχή, η επιμονή, η προσμονή. Το αναπάντεχο. Μια μικρή ζωή μέσα σε μια άλλη μεγαλύτερη ζωή. Που τελειώνει το ψέμα και που αρχίζει η αλήθεια; Ένας ύμνος στην αξία της  ζωής  και την αγάπη. Γιατί… Αγάπη σημαίνει βοήθεια.

Συγγραφέας: Σπύρος Παπαδογιώργος, Σκηνοθεσία : Ανδρομάχη Μοντζολή, Σκηνικά-κοστούμια : Μαρία Δημητριάδη, Μουσική: Γιάννης Μακρίδης, Χορογραφίες: Ολύβια Θανάσουλα, Σχεδιασμός φωτισμών : Χριστίνα Θανάσουλα.

Τα κινηματογραφικά πλάνα της παράστασης σκηνοθετεί ο βραβευμένος σκηνοθέτης του κινηματογράφου Πάνος Αγγελόπουλος.

Παίζουν: Τερέζα Λουΐζου, Τάσος Ράπτης,  Ιωάννα Χαλιαμπάλια.

Σχετικές ειδήσεις
Πηνελόπη Δέλτα, του Γιώργου Α. Χριστοδούλου για 3η χρονιά στο Θέατρο της Ημέρας
09.12.2016 12:45
Το έργο του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, Πηνελόπη Δέλτα, θα παρουσιαστεί για τρίτη χρονιά, σε σκηνοθεσία της Ανδρομάχης Μοντζολή στο Θέατρο της Ημέρας.
Και δε θα χωρίσουμε ποτέ, στο Θέατρο 104
05.12.2016 12:42
Το πρώτο έργο του βραβευμένου Νορβηγού συγγραφέα Jon Fosse «Και δε θα χωρίσουμε ποτέ» παρουσιάζεται από την ομάδα σου_real (*) σε σκηνοθεσία Ιουλίας Σιάμου στη κεντρική σκηνή του θεάτρου 104.
Ο γέρος και η θάλασσα, του Χέμινγουεϊ από την ομάδα Salao στο Faust
08.09.2016 15:15
Η ομάδα Salao παρουσιάζει από 26 Οκτωβρίου 2016 για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο Faust το έργο “Ο γέρος και η θάλασσα”, μια παράσταση βασισμένη στη νουβέλα του βραβευμένου με Νόμπελ συγγραφέα Έρνεστ Μίλλερ Χέμινγουεϊ.
Απόψε στον Στράτφορντ, της Μάρας Γαβριηλίδου στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
23.03.2016 11:44
Η πρώτη από τις πέντε θεατρικές παραγωγές που θα παρουσιαστούν στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στο πλαίσιο του Τουρνουά 5Χ5 είναι η παράσταση «Απόψε στο Στράτφορντ» από την ομάδα NόVAN Theatre Group.
Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε, των Παπαθανασίου-Ρέππα στο θέατρο Ράδιο Σίτυ
09.03.2016 15:09
Μετά την μεγάλη επιτυχία για 3η συνεχή χρονιά, το έργο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε», έρχεται για 2η φορά στην Θεσσαλονίκη, στο θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, από τις 6 Απριλίου 2016.