Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Όναρ και Lexicon Project live στην Αρχιτεκτονική

Όναρ και Lexicon Project live στην Αρχιτεκτονική
Οι Όναρ θα εμφανιστούν την Παρασκευή και το Σάββατο 6 και 7 Νοεμβρίου, στην Αρχιτεκτονική, στο Γκάζι, όπως και για τα δύο επόμενα Παρασκευοσάββατα σε μία κοινή εμφάνιση με τους Lexicon Project, εξοπλισμένοι με καινούρια και παλιά τραγούδια, που μας κάνουν να σκεφτούμε, να ταξιδέψουμε και να αφεθούμε.

Σε μια διαδρομή δέκα χρόνων που περιλαμβάνει τρεις χρυσούς δίσκους και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο οι Όναρ θα μας παρουσιάσουν μια παράσταση γεμάτη με τραγούδια τους ενώνοντας παρόν και παρελθόν, όπως και διασκευές σε τραγούδια  Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Στο πρόγραμμα θα τραγουδήσουν και κομμάτια από το νέο τους δίσκο, με τίτλο Δε μπορώ να χαραμίσω άλλη ανάσα.

Οι Lexicon Project από την άλλη, υπόσχονται ένα πρόγραμμα δυνατό, με γρήγορο ρυθμό, ροκ ήχο, με στοιχεία από τη βρετανική κιθαριστική μουσική , αναμειγμένη με τον ελληνικό λόγο. Δεν θα λείψουν από τη βραδιά, τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο Κυματισμοί, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, αλλά και αρκετά αγγλόφωνα. Τα τραγούδια Μια σκιά, Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα και Ατέλειωτος Χειμώνας, έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.   

Σχετικές ειδήσεις
Νίκος Τσιλογιάννης και Omikron Project live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
16.09.2016 13:20
Ο Νίκος Τσιλογιάννης και οι Omikron Project θα εμφανιστούν για ένα live στο café του Νομισματικού Μουσείου, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016.
Within Project: ένα World Jazz project της Ιωάννας Τσάγκαρη στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
08.09.2016 15:25
H διεθνούς εμβέλειας τζαζ ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Ιωάννα Tσάγκαρη, γνωστή και ως Black Cotton Doll, θα παρουσιάσει το νέο της World Jazz project με τίτλο "Within", στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.
Οι Diotima live στο πλαίσιο του Ύπνος Project
13.04.2016 16:29
Το σπουδαίο γαλλικό κουαρτέτο Diotima επιστρέφει με ένα πρόγραμμα νυχτερινό, στο πλαίσιο του Hypnos Project, στις 20 Απριλίου, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.
O Monsieur Minimal live στην Αρχιτεκτονική
02.12.2015 11:39
Στις 4 Δεκεμβρίου 2015, o Monsieur Minimal επισκέπτεται την ιστορική σκηνή της Αρχτεκτονικής στου Ζωγράφου για ένα μοναδικό full band Live project παρέα με το πρόσφατο άλμπουμ του "High Times" αλλα και τις γνωστές πληθωρικές του μελωδίες.
The Shell Game από την ομάδα The Medium Project στο Θέατρο Olvio
03.11.2015 16:14
Η ομάδα The Medium Project παρουσιάζει την νέα όπερα The Shell Game από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου για 12 παραστάσεις στο θέατρο OLVIO, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30.