Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Οι Νεοϋορκέζοι Kokolo στο Gazarte

Οι Νεοϋορκέζοι Kokolo στο Gazarte
Οι Νεοϋορκέζοι Kokolo, είναι μια μπάντα που νομίζει κανείς ότι ήρθε από την Afrobeat της δεκαετίας του 70. Η Νέα Υόρκη συναντά τους ήχους του Fela Κuti και του Spanish Harlem τις μουσικές του James Brown και των Fania All Stars, κι εμείς τα απολαμβάνουμε όλα αυτά στο Gazarte!

Λίγοι μπορούν να διαφωνήσουν ότι οι Kokolo παρουσιάζουν ένα από τα πιο δυνατά shows που μπορεί να δώσει συγκρότημα επί σκηνής, ξεπερνώντας τρεις ώρες.

Το σύνθημα τους είναι ένα: η σκηνή είναι η γέφυρά μας για τον κόσμο! Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν από τους δίσκους τους είναι leave more consume less … with more joy and less stress.

Η μουσική τους είναι εξαιρετική, οι στίχοι τους είναι το δυνατό τους σημείο. Από τους φιλοσοφικούς στοχασμούς του Noam Chomsky και του Osho μέχρι τα ποιήματα του k. Οι Kokolo μας δείχνουν τα σημεία των καιρών Η μουσική γράφεται για όλους και όχι για μερικούς...όπως και η διασκέδαση. Spanish Latin, Afrobeat, Funk, Soul, και ό,τι άλλο τους ζητήσετε…

Σχετικές ειδήσεις
Η Houseband του Gazarte υποδέχεται τον Γιάννη Καστανάκη
01.02.2017 10:24
Κάθε Σάββατο, η νέα Houseband του gazarte βάζει στη νύχτα φωτιά από το Roof Stage του gazarte. Ο George Zervos συναντά τη λαμπερή Eva Tsachra η οποία τραγουδά πάνω σε φρέσκες, σαρωτικές μελωδίες και... κάπως έτσι ο ρυθμός "εκτοξεύεται" σε νέα επίπεδα!
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
Les Trois Femmes live στο café του Νομισματικού Μουσείου
22.07.2016 16:31
«Les Trois Femmes»... Ένα γυναικείο φωνητικό τρίο που εμπνέεται από τις μουσικές της δεκαετίας του ‘20, του ‘30 και του ‘40.
Ο John Abercrombie και ο Rudy Linka live στο Gazarte
08.03.2016 13:57
Δύο "guitar masters" στη σκηνή του GAZARTE! John Abercrombie and Rudy Linka. Δύο μεγάλοι δεξιοτέχνες της κιθάρας στη σκηνή του GAZARTE. Ο λυρικός ήχος του Rudy Linka συναντά τον ηλεκτρικό ήχο του John Abercrombie και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον μοναδικό! Με ιδιαίτερη αδυναμία στον αυτοσχεδιασμό, μας καλούν σε ένα ευφυές «παιχνίδι» όπου η Jazz αποκτά νέα χροιά!