Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Παγωτό Mεσ’ Tο χειμώνα

Παγωτό Mεσ’ Tο χειμώνα

Η νεανική θεατρική ομάδα NAMASTE Ο.Ε.Θ. - Σ.Ε.Η. παρουσιάζει στο θέατρο Αθηνά την εναλλακτική κωμωδία του Ιταλού συγγραφέα, Mino Bellei, Παγωτό Mεσ’ Tο χειμώνα, σε σκηνοθεσία Ιωσήφ Βαρδάκη, από την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, που αρχικά είχε ανακοινωθεί με τον τίτλο Απόψε δε θα κοιμηθεί κανείς.

Το Παγωτό Μεσ’ Το Χειμώνα είναι μια τρελή φάρσα, γραμμένη τη δεκαετία του ’70. Πρόκειται για μια σειρά από μικρές παγίδες, που κλείνουν με ξέφρενο ρυθμό,  από την πρώτη κιόλας στιγμή, όταν ο ήρωας του έργου, αναστατώνει τους φίλους του με μια ψεύτικη αυτοκτονία, εξαιτίας του χωρισμού του από τη γυναίκα της ζωής του. Όντας ο ίδιος παθολογικά ζηλιάρης, βλέπει παντού εραστές, μηχανήματα κατασκοπείας, ερωμένες, δημιουργώντας πρόβλημα στον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και στους γύρω του.

Τη σύγχρονη διασκευή του έργου υπογράφουν η Κωνσταντίνα Γιαχαλή και ο Παναγιώτης Μαντζιαφός. Σκηνοθεσία : Ιωσήφ Βαρδάκης, Σκηνογράφος : Μιχάλης Τοπκαράς, Ενδυματολόγος : Δημήτρης Κούρας, Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη, Art Work: Gerasimos Abatis.

Διανομή: Μικέλε :  Δημήτρης Γιώτης, Ροντζέρο : Γιάννης Δρίτσας, Λάουρα : Ευτυχία Γιακουμή, Άννα Ρόζα : Θεοδώρα Βουτσά.