Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Ο Peter Murphy live στο Gagarin

Ο Peter Murphy live στο Gagarin
H Clipart και η Ramon Productions υποδέχονται τον front man των Bauhaus, ενός από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της post punk / dark wave περιόδου, τον Godfather of Goth, τον μοναδικό Peter Murphy, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στο Gagarin 205.

Εντυπωσιακή παρουσία, σπάνια φωνή , καλλιτεχνική συνέπεια ανάλογη της οποίας ελάχιστοι έχουν να επιδείξουν αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της, σχεδόν τριαντάχρονης, πορείας του στα μουσικά πράγματα.

Η περιοδεία που θα φέρει τον Peter Murphy στη χώρα μας ξεκίνησε από το Παρίσι, στις 29 του περασμένου Σεπτέμβρη, και περιλαμβάνει μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Το set list αποτελείται τόσο από καινούργιο – με έμφαση σε μια σειρά από πολύ ιδιαίτερες διασκευές, υπό τον τίτλο secret covers, από το Transmission των Joy Division μέχρι το Instant Karma του John Lennon - όσο και από παλαιότερο υλικό πραγματοποιώντας μια αναδρομή σε ολόκληρη την καριέρα του, είτε solo είτε με τους Bauhaus.

Οι συναυλίες του στη χώρα μας αποτελούν σίγουρα μια σπάνια ευκαιρία για όλους, ότι κι αν πιστεύουν και ότι κι αν ακούν (είτε αυτό είναι Alternative, είτε Goth, είτε Electro / Ebm / Dark Wave), να δουν από κοντά μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Η τωρινή του µπάντα  απαρτίζεται από μουσικούς που έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα  όπως οι Skinny Puppy, οι Mission και ο Tricky (Jeff Schartoff / μπάσο , Mark Thwaite / κιθάρα, Nick Lucero / drums), ενώ στο νέο του album – το οποίο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2009 –  συνεργάζεται με τον Trent Reznor των Nine Inch Nails.

Σχετικές ειδήσεις
London Afrobeat Collective & Ρόδες United live στο Gagarin
27.12.2016 13:50
Οι London Afrobeat Collective και οι Ρόδες United, ενώνονται για ένα μοναδικό live στο Gagarin.
H Róisín Murphy live στο Gazi Music Hall
07.12.2016 12:31
H Róisín Murphy, ένα από τα κορυφαία ονόματα της electronic / dance / art pop σκηνής και αδιαμφισβήτητo fashion & style icon, επιστρέφει στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια!
Οι High on Fire live στο Gagarin
17.11.2016 16:02
Το θρυλικό συγκρότημα High on Fire έρχεται για ένα μοναδικό live στο Gagarin στις 20 Νοεμβρίου!
Οι Gang Of Four live στο Fuzz Live Music Club
10.02.2016 12:33
Οι Gang Of Four, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της βρετανικής post punk σκηνής έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.