Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Peter Murphy live στο Gagarin

Ο Peter Murphy live στο Gagarin
H Clipart και η Ramon Productions υποδέχονται τον front man των Bauhaus, ενός από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της post punk / dark wave περιόδου, τον Godfather of Goth, τον μοναδικό Peter Murphy, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στο Gagarin 205.

Εντυπωσιακή παρουσία, σπάνια φωνή , καλλιτεχνική συνέπεια ανάλογη της οποίας ελάχιστοι έχουν να επιδείξουν αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της, σχεδόν τριαντάχρονης, πορείας του στα μουσικά πράγματα.

Η περιοδεία που θα φέρει τον Peter Murphy στη χώρα μας ξεκίνησε από το Παρίσι, στις 29 του περασμένου Σεπτέμβρη, και περιλαμβάνει μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Το set list αποτελείται τόσο από καινούργιο – με έμφαση σε μια σειρά από πολύ ιδιαίτερες διασκευές, υπό τον τίτλο secret covers, από το Transmission των Joy Division μέχρι το Instant Karma του John Lennon - όσο και από παλαιότερο υλικό πραγματοποιώντας μια αναδρομή σε ολόκληρη την καριέρα του, είτε solo είτε με τους Bauhaus.

Οι συναυλίες του στη χώρα μας αποτελούν σίγουρα μια σπάνια ευκαιρία για όλους, ότι κι αν πιστεύουν και ότι κι αν ακούν (είτε αυτό είναι Alternative, είτε Goth, είτε Electro / Ebm / Dark Wave), να δουν από κοντά μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Η τωρινή του µπάντα  απαρτίζεται από μουσικούς που έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα  όπως οι Skinny Puppy, οι Mission και ο Tricky (Jeff Schartoff / μπάσο , Mark Thwaite / κιθάρα, Nick Lucero / drums), ενώ στο νέο του album – το οποίο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2009 –  συνεργάζεται με τον Trent Reznor των Nine Inch Nails.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Universe217 live στο Fuzz
31.01.2017 11:16
Οι Universe217, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν κυκλοφορώντας το πρώτο τους live DVD/CD με τίτλο “Live”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου. Μαζί τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά, οι Agnes Vein και Omega Monolith.
London Afrobeat Collective & Ρόδες United live στο Gagarin
27.12.2016 13:50
Οι London Afrobeat Collective και οι Ρόδες United, ενώνονται για ένα μοναδικό live στο Gagarin.
H Róisín Murphy live στο Gazi Music Hall
07.12.2016 12:31
H Róisín Murphy, ένα από τα κορυφαία ονόματα της electronic / dance / art pop σκηνής και αδιαμφισβήτητo fashion & style icon, επιστρέφει στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια!
Οι High on Fire live στο Gagarin
17.11.2016 16:02
Το θρυλικό συγκρότημα High on Fire έρχεται για ένα μοναδικό live στο Gagarin στις 20 Νοεμβρίου!
Οι πόλεις της μουσικής - Λειψία: Η εναρκτήρια συναυλία της ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής
30.09.2016 16:07
Η επίσημη έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2016-2017 της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συναυλία «Οι Πόλεις της Μουσικής-Λειψία», η οποία, υπό τη μουσική διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, εγκαινιάζει ταυτοχρόνως τον κύριο, φετινό, θεματικό κύκλο του προγραμματισμού της Ορχήστρας με τίτλο «Οι Πόλεις της Μουσικής», ο κύκλος αυτός, θα ταξιδέψει το κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε εννέα από τα, ιστορικά σημαντικότερα, μουσικά κέντρα του παγκόσμιου χάρτη, επιλέγοντας το συναυλιακό πρόγραμμα να σχετίζεται κάθε φορά με μια πόλη, βάσει λιγότερο ή περισσότερο προφανών συνειρμών.