Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Τότε που κρύψαμε έναν άγγελο

Τότε που κρύψαμε έναν άγγελο
Οι Εκδόσεις Πατάκη μας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Δαρλάση, Τότε που κρύψαμε έναν άγγελο, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στο Metropolis, την οποία θα ακολουθήσει και ένα εξαιρετικό live.

Μέσα από video παρουσίαση, που επιμελήθηκε ο Socos, για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Έρη Σταυροπούλου (Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας, Παν/μίου Αθηνών), Αγγελική Γιαννικοπούλου (Καθηγήτρια ΤΕΠΑΕΣ Παν/μίου Αιγαίου), Μάνος Κοντολέων (Συγγραφέας), Νίκος Θεοδοσίου (Σκηνοθέτης-συγγραφέας), Φίλιππος Μανδηλαράς (Συγγραφέας) και Τζωρτζίνα Κακουδάκη   (Θεατρολόγος -ηθοποιός).

Οι ηθοποιοί Γιώργοs Boυβάκης και Τζωρτζίνα Κακουδάκη θα διαβάσουν αποσπάσματα του βιβλίου μεταφέροντάς μας μια γεύση της κινηματογραφικής του ατμόσφαιρας, σε ανοιχτή συνομιλία με τη μουσική που θα παίξουν live οι Χρήστος Αλεξόπουλος και Socos.

Η Αγγελική Δαρλάση θα αποκαλύψει κάποια από τα μυστικά του βιβλίου και θα μιλήσει με το κοινό.

Με το νέο της μυθιστόρημα η συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση μάς ταξιδεύει για μια ακόμη φορά —μετά το long seller και βραβευμένο με Κρατικό Βραβείο Ονειροφύλακες (εκδόσεις Πατάκη)— σ’ έναν κόσμο όπου ρεαλισμός και παραμυθένια στοιχεία συνυπάρχουν αρμονικά κι οι ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις της ζωής υπογραμμίζουν μια οικεία (αν και ξεχασμένη στα παιδικά μας χρόνια), μαγεία.

Σχετικές ειδήσεις
Μαεστά - Αγγελική Κορρέ
17.02.2017 10:11
Από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης κυκλοφορεί η ποιητική συλλογή Μαεστά της Αγγελικής Κορρέ.
Παρουσίαση του βιβλίου
10.02.2017 10:05
Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Ανδρέας Αντωνίου , σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Το παρελθόν ενός συγγραφέα" την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στο Καφέ Θέα/tro στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.
Έρωτας φονιάς - Αγγελική Νικολούλη
25.10.2016 10:09
«Έρωτας φονιάς» είναι το νέο μυθιστόρημα της Αγγελικής Νικολούλη που κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου 2016 από τις εκδόσεις Καστανιώτη.
Παρουσίαση βιβλίου-CD
10.10.2016 10:31
Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν από την επίσημη κυκλοφορία της ποιητικής συλλογής “Δεν ήσουν εσύ για επανάσταση” από τις Εκδόσεις Εντύποις, και ο συγγραφέας -Γιώργος Καββαδίας- καλεί τους αναγνώστες του βιβλίου, αλλά και τους λάτρεις της φωτογραφίας, της μουσικής και του κινηματογράφου σε μια γιορτή!
Αναζητώντας τον Άγγελο - Πέτρος Λάρδας
31.08.2016 11:29
Από τις Εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το βιβλίο, Αναζητώντας τον Άγγελο του Πέτρο Λάρδα.