Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Αρλέτα για μια μοναδική συναυλία στο Παλλάς

Η Αρλέτα για μια μοναδική συναυλία στο Παλλάς
Με αφορμή τη νέα δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο Και πάλι Χαίρετε, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, η ιδανική ερμηνεύτρια ενός ολόκληρου μουσικού ρεύματος, η φωνή με την οποία ενηλικιώθηκε μια ολόκληρη γενιά, τη δεκαετία του \'80, επιστρέφει στη σκηνή!

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 21.00, η μοναδική τραγουδοποιός δίνει ραντεβού με το μουσικόφιλο κοινό στο Παλλάς, σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια της που αγαπήθηκαν και επιλογές από το νέο της CD, σε πρώτη παρουσίαση.

Παίζουν οι μουσικοί: Ηλίας Κατελάνος: κιθάρα – φωνή, Βασίλης Ρακόπουλος: κιθάρα, Ντίνος Αποστόλου: σαξόφωνο, Γιάννης Δημητριάδης: πλήκτρα, Σταμάτης Σταματάκης: κοντρα-μπάσο, Μιχάλης Ορφανίδης: τύμπανα. Ηχολήπτες: Γιάννης Πετρόλιας, Ανδρέας Καρκούλιας.

Σχετικές ειδήσεις
Η Hindi Zahra στο Θέατρο Παλλάς
22.12.2016 11:33
Η ξεχωριστή Hindi Zahra έρχεται στην Αθήνα σε μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Παλλάς, να μας μαγέψει!
“Children”: Νέο τραγούδι του Πάνου Μπίρμπα
22.12.2016 11:10
O Πάνος Μπίρμπας μας παρουσιάζει το “Children”, το δεύτερο τραγούδι από τη δισκογραφική του δουλειά υπό τον τίτλο “Finchley Road”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη HiddenTrack Records μέσα στον χειμώνα.
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Η Αρλέτα και η Φωτεινή Βελεσιώτου για δύο live στο Half Note
21.03.2016 13:53
Η χαρισματική τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου, μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού σήμερα, συναντά για πρώτη φορά σε ένα κοινό πρόγραμμα την εξαιρετική τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Αρλέτα.