Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και για κάθε Παρασκευή, στις 22.30, στο 41 Street Café στον Υμηττό, το Μιούζικαλ Τσέπης θα γεμίζει μουσική και θέαμα τις βραδιές μας, από την ομάδα 3G Amazons!

Τρεις φωνές, ένα πιάνο και μια ηλεκτρική κιθάρα, σαλπάρουν για  ένα πρωτότυπο μουσικοθεατρικό ταξίδι! Επιβιβαστείτε! Το πλοίο κάνει στάση σε γνωστά κι αξέχαστα μουσικά θέματα από διάσημα μιούζικαλ όπως το Cabaret, το Chicago, το Sweet Charity.

Στάση δεύτερη στο ελληνικό τοπίο, που αντηχεί τις μελωδίες του Χατζιδάκι, του Κραουνάκη και άλλων Ελλήνων συνθετών. Πρόκειται για  ένα πρωτότυπο βαριετέ, ερμηνευμένο από τρεις νέες ηθοποιούς που ορθώνουν τον δικό τους λόγο σαν αμαζόνες του σύγχρονου μουσικοθεατρικού γίγνεσθαι.

Καπετάνιος του πλοίου – όχι της γραμμής, αλλά του πενταγράμμου! – είναι ο Μιχάλης Μητρούσης, που με φαντασία και κέφι σκηνοθετεί  μια δροσερή παράσταση γεμάτη μουσική και χορό… εκεί ψηλά στον Υμηττό!  Τα  κείμενα της παράστασης,  υπογεγραμμένα από τη Μαρία Γιαγιάννου, καθρεφτίζουν την κοινή καθημερινή μας τρέλα και τα όνειρά μας. Βίρα τις άγκυρες…!

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μητρούσης, Κείμενα: Μαρία Γιαγιάννου, Πιάνο: Γιάννης Αναστασόπουλος, Κιθάρα: Νίκος Πολιτόπουλος. Ερμηνεύουν: Τζούλι Τσόλκα, Τζένη Μωράκη, Τίνα Αλεξοπούλου, Guest εμφανίσεις : Μιχάλης Μητρούσης.