Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Von Daler and Low Pressure live στο Gazarte

Von Daler and Low Pressure live στο Gazarte

Πόσο δύσκολο είναι το tango να συναντήσει το dub και την reggae; Για τους Δανούς Von Daler and Low Pressure τίποτα δεν είναι δύσκολο! Διαπιστώστε το στις 30 και 31 Οκτωβρίου στο Gazarte!

Υπάρχουν στιγμές που νομίζει κανείς ότι η μουσική τους έχει περάσματα από τη Nina Simone, τον Ray Charles, τον Brian Eko και τους Massive Attack μέχρι τους Gotan Project και τον Astor Piazzolla.

Το ξεχωριστό τους ύφος και οι μελωδίες τους υπόσχονται ένα εξαιρετικό ταξίδι. Ατμοσφαιρική μουσική και μελωδίες με κύριο εμπνευστή τον μουσικό και συνθέτη του tango Asgen Von Daler,σίγουρα δεν θα αφήσουν κανέναν από εσάς ανικανοποίητο.

Ένα διήμερο νοσταλγικό ταξίδι από τους Von Daler and Low Pressure. Εσείς βάλτε την καλή σας διάθεση και αφήστε σε αυτούς όλα τα υπόλοιπα.

Σχετικές ειδήσεις
Η Houseband του Gazarte υποδέχεται τον Γιάννη Καστανάκη
01.02.2017 10:24
Κάθε Σάββατο, η νέα Houseband του gazarte βάζει στη νύχτα φωτιά από το Roof Stage του gazarte. Ο George Zervos συναντά τη λαμπερή Eva Tsachra η οποία τραγουδά πάνω σε φρέσκες, σαρωτικές μελωδίες και... κάπως έτσι ο ρυθμός "εκτοξεύεται" σε νέα επίπεδα!
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Nir Felder Trio live στο Gazarte
19.10.2016 12:31
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, υποδεχόμαστε το μουσικό αυτό "φαινόμενο" για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του GAZARTE!
Sara Gazarek Quartet live στο Gazarte
07.10.2016 16:41
Ένα από τα πιο "hot" ονόματα της jazz σκηνής, η Sara Gazarek έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μοναδικό live στη σκηνή του GAZARTE, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.
Καλοκαιρινά live στο Roof Stage του GAZARTE!
20.07.2016 12:13
Η μουσική πρωταγωνιστεί όπως πάντα στο Roof Stage του Gazarte, άλλοτε για να μας ταξιδέψει, άλλοτε για να μας συγκινήσει, ή για να μας ξεσηκώσει και για να μετρήσουμε τις αντοχές μας στο χορό.