Με το σύνθημα Κάθε μέρα και μια άλλη… νύχτα!,  επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της πόλης το Club 22 παρουσιάζοντας το καινούργιο δυναμικό του project, το BLOC22, από το οποίο θα περάσουν ουκ ολίγα ενδιαφέροντα ονόματα για live συναυλίες.

Στο νέο χώρο του BLOC22 από Τετάρτη έως Κυριακή, αγαπημένα νεανικά γκρουπ θα μοιράζονται τη σκηνή με τους resident και guest dj’s του κλαμπ, με μοναδικό στόχο δυνατές χορευτικές εμπειρίες!

Ανανεωμένη φυσικά επανακάμπτει και η θρυλική Kitscherella με νέες ιδέες, αλλά και όλες τις καλές δοκιμασμένες συνταγές για τρελά πάρτι και αξέχαστες βραδιές κεφιού!

Τις Τετάρτες η έξοδος φέρει γυναικεία σφραγίδα: Ladies\’ Night Out! και μάλιστα από νωρίς, από τις 21:30. Κάθε Πέμπτη Thumbs up Thursdays, με ρυθμό και ένταση στο μεγαλύτερο R\’n\’B party της Αθήνας.

Παρασκευή και Σάββατο το σκηνικό αλλάζει. Οι C:REAL θα ερμηνεύουν γνωστά κομμάτια από τη δισκογραφία τους, καθώς και πολλά άλλα από αυτά που αγαπάμε να χορεύουμε. Με έντονο άρωμα ‘80s τις Παρασκευές και mainstream ρυθμούς τα Σάββατα υπόσχονται μαζί με τους dj’s του κλαμπ μοναδικές βραδιές live clubbing.

Την Κυριακή η Άντα Λιβιτσάνου και οι Volt με επιρροές από την ελληνική και ξένη pop rock μουσική, διασκευάζουν και παίζουν για μας, τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διεθνούς σκηνής, απ’ τα 70s μέχρι σήμερα.
 
Πολλά happenings και φυσικά τα θρυλικά Kitscherella parties έρχονται… οσονούπω για να δώσουν άλλο τόνο και πολύ κέφι, στη νυχτερινή μας έξοδο.