Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Τάνια Τσανακλίδου και Μάρθα Φριντζήλα στο Μύλο

Τάνια Τσανακλίδου και Μάρθα Φριντζήλα στο Μύλο
Η Τάνια Τσανακλίδου υποδέχεται την Μάρθα Φριντζήλα στην Αποθήκη του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και για τέσσερις μοναδικές μουσικές εβδομάδες!

Μετά από την συναρπαστική και συναισθηματικά φορτισμένη για το κοινό και τις ίδιες συνάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και της Μάρθας Φριντζήλα στη σκηνή του ΜΕΤΡΟ στην Αθήνα, οι δυο τους ετοιμάζονται να γοητεύσουν τους ακροατές και στη Θεσσαλονίκη με τις εμφανίσεις τους στην Αποθήκη του Μύλου το φθινόπωρο.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, με παρέα τον πιανίστα Τάκη Φαραζή και τον ακορντεονίστα Παναγιώτη Τσεβά ξαναρχίζουν το δικό τους παιχνίδι μελωδίας και λόγου ερμηνεύοντας τραγούδια που αγαπούν, τραγούδια πολιτικά, δικά τους αλλά και άλλων δημιουργών, αναμετριούνται με το χρόνο, αναπολούν. 

Οι δύο γυναίκες επικοινωνούν μουσικά χρησιμοποιώντας τον γνώριμο και αγαπημένο τους κώδικα του θεάτρου: Ηθοποιός , σκηνοθέτης και τραγουδίστρια, η Μάρθα Φριντζήλα αναζητά μαζί με την Τάνια Τσανακλίδου ξεχασμένα κομμάτια αλλά και νέες ερμηνείες σε άλλα, πολυτραγουδισμένα και μαζί κερνάνε το κοινό μικρές μουσικές εκπλήξεις από τη μεγάλη γκάμα του ελληνικού τραγουδιού. 

Σχετικές ειδήσεις
Η ώρα των 50 λεπτών: Ο Αντώνης Μποσκοΐτης υποδέχεται την Τάνια Τσανακλίδου στο Αγγέλων Βήμα
08.11.2016 10:33
Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στο ζεστό και φιλόξενο φουαγιέ του «Αγγέλων Βήμα», η Τάνια Τσανακλίδου θα ξαπλώσει στο ντιβάνι του σκηνοθέτη – δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοΐτη για μια εκ βαθέων συνεδρία – συνέντευξη!
Μείναν τα τραγούδια μόνα: Η Τάνια Τσανακλίδου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
05.08.2016 13:23
Μετά την μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Τάνια Τσανακλίδου επαναλαμβάνει την μουσική παράσταση Μείναν τα τραγούδια μόνα στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 σε μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας
01.07.2016 13:44
Ο Φοίβος Δεληβοριάς καλεί τους φίλους του Αργύρη Μπακιρτζή και Μάρθα Φριντζήλα για μία μοναδική συναυλία, την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 19ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια.
Η Τάνια Τσανακλίδου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
15.06.2016 11:29
Η Τάνια Τσανακλίδου θα εμφανιστεί στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για μια μουσική παράσταση με τραγούδια από το θέατρο στις 8 & 9 Ιουλίου 2016.
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.