Με ευαισθησία στα θέματα της ανθρώπινης υγείας, η σουηδική εταιρεία φυσικών καλλυντικών Oriflame, διοργανώνει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ημέρα αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Η Oriflame αναλαμβάνει μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία, προσκαλώντας όλους μας να γίνουμε αρωγοί στην προσπάθειά της να «χαρίσει» ζωή, για 4η συνεχόμενη χρονιά!

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου από τις 09:30 – 13:00, η ομάδα αιμοληψίας του Λαϊκού Νοσοκομείου θα βρίσκεται στο κατάστημα της Oriflame στην Καλλιθέα, Θησέως 48 για όσους από τους συνεργάτες και φίλους της Oriflame θελήσουν να προσφέρουν με μία τόσο απλή και ανώδυνη κίνηση βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η Oriflame έχει δημιουργήσει μία τράπεζα αίματος η οποία έχει προσφέρει βοήθεια σε πολλούς συνεργάτες της. 

Με την πεποίθηση ότι μία τόσο απλή κίνηση όπως είναι η αιμοδοσία μπορεί να αποβεί σωτήρια για συνανθρώπους μας, σας προσκαλούμε όλους να δώσετε αίμα και να χαρίσετε ζωή!