Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Slackers live στο An Club

Slackers live στο An Club
Στις 23 Οκτωβρίου οι αεικίνητοι Νεοϋρκέζοι Slackers θα βρίσκονται στο AnClub, παρέα με τους Briliants από τη Θεσσαλονίκη, με Rocksteady και Ska, αλλά και τους Mc Yinka και Urbanix για Soul, Funk, Reggae, Dub και Rap. Ο MC Yinka θα παρουσιάσοει και το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο Αλάνα.

Οι Slackers μετρούν 12 δισκογραφικές δουλειές, δισκογραφικές παραγωγές και περιοδείες στην Αμερική, τον Καναδά και την Ευρώπη, ενώ τελευταία τους δουλειά, The Boss Harmony Sessions, συμπεριλαμβάνει κλασικά Rock κομμάτια, όπως το Mama Told Me Not To Come, αναμεμιγμένα με Reggae στοιχεία, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει ψυχεδελικά πλήκτρα, σολαρίσματα σαξοφώνου τύπου Coltraine, πορτογαλέζικους ρυθμούς, Blues ήχους της Νέας Ορλεάνης και sitar solos.

Με εμφανείς Reggae, Soul, Blues, Rock, R’n’B και Ska επιρροές το να ακούσει κανείς την δουλειά τους είναι πρακτικά ότι πλησιέστερο σε ένα ηχητικό καλειδοσκόπιο. Οι ίδιοι βέβαια πάντα θα διατείνονται πως παίζουν φανταστικό Jamaican Rock ‘n’ Roll.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κωνσταντίνος Βήτα live στο Club Μύλος στην Θεσσαλονίκη
17.11.2016 12:12
Ο Κωνσταντίνος Βήτα ταξιδεύει βόρεια για μια μοναδική εμφάνιση στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies live στο Principal Club Theater
21.10.2016 14:35
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα εμφανιστούν για ένα live στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων.
Godsleep, The Miskeys και Stoned Spirit live στο An Club
29.08.2016 11:58
Οι Godsleep έναν χρόνο μετά από το release live για την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία επιστρέφουν στο An Club, αυτή την φορά στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας τους όπου θα σημαίνει και το κλείσιμο του κύκλου της προώθησης του “Thousand Sons of Sleep”, για να μπουν στο studio για τη ηχογράφηση του επόμενου δίσκου, δείγμα του οποίου θα ακούσετε στο live.
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
The Cave Children live @ An Club
16.02.2016 15:04
Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, το συγκρότημα THE CAVE CHILDREN θα πραγματοποιήσει το πρώτο του μεγάλο live επιστρέφοντας στο An Club, ως headliner αυτή τη φορά, με νέα κομμάτια από την επερχόμενη τους δουλειά.