Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ροτβάιλερ, του Γκιγιέρμο Έρας, από την Ομάδα ΝΑΜΑ

Ροτβάιλερ, του Γκιγιέρμο Έρας, από την Ομάδα ΝΑΜΑ
Η ομάδα ΝΑΜΑ διασκευάζει το έργο του Γκιγιέρμο Έρας, Ροτβάιλερ, και το παρουσιάζει στο θέατρο Επί Κολωνώ, ως ένα είδος κοινωνικοπολιτικού θεάτρου, με ρεαλιστική απόδοση χαρακτήρων.

Η ιστορία αφορά σε ένα ανερχόμενο και αδίστακτο δημοσιογράφο, ο οποίος κλείνει μια τηλεοπτική συνέντευξη με ένα νεο-ναζί σκίνχεντ που θα πραγματοποιηθεί σε μια υποβαθμισμένη περιοχή της Μαδρίτης.

Εκεί θα αντιπαρατεθούν ο κιτρινισμός της εκπομπής του με τις νοσηρές ιδεοληψίες των νεοφασιστών υπονομεύοντας το παγιωμένο σύστημα τηλεόραση-παθητικός τηλεθεατής,

Μετάφραση από τα ισπανικά: Μαρία Χατζηεμμανουήλ, διασκευή: Ομάδα ΝΑΜΑ, σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη , σκηνικά, κοστούμια: Γιώργος Χατζηνικολάου, μουσική: Μάριος Στρόφαλης , φωτισμοί: Βασίλης Κλωτσοτήρας, βοηθ. σκηνοθ: Δάφνη Λαρούνη. Ηθοποιοί: Δημήτρης Λάλος, Γιάννης Ράμος, Δημήτρης Καπετανάκος, Γιάννης Τρίμης, επί οθόνης εμφάνιση: Δημήτρης Καταλειφός , Ιωάννα Τζώρα, ακούγεται η φωνή: της Δάφνης Λαρούνη.

Σχετικές ειδήσεις
Λεωφορείο ο Πόθος, του Τένεσι Ουίλιαμς, από την Ομάδα Νάμα στο Σύγχρονο Θέατρο
04.10.2016 16:22
Από 13 Οκτωβρίου στο Σύγχρονο Θέατρο, ανεβαίνει από την ομάδα Νάμα, το εμβληματικό αριστούργημα θεατρικού ρεαλισμού του 20ου αιώνα, «Λεωφορείο ο Πόθος», που καθιέρωσε τον Τένεσι Ουίλιαμς ως έναν από τους σημαντικότερους θεατρικούς συγγραφείς της Αμερικής.
Οι παραστάσεις της Ομάδας Νάμα στο Σύγχρονο Θέατρο
28.09.2016 12:33
Η Ομάδα Νάμα στο πλαίσιο της συνεργασίας του θεάτρου Επί Κολωνώ με το Σύγχρονο Θέατρο, παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θέατρο, δύο δικές της παραγωγές.
Επί Κολωνώ - Σύγχρονο Θέατρο: Μία νέα καλλιτεχνική σύμπραξη ξεκινά!
27.09.2016 17:29
Στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου κατηφόρισε η Ομάδα Νάμα και το θέατρο Επί Κολωνώ το βράδυ της Δευτέρας (26/9) στο Γκάζι για να παρουσιάσουν από κοινού τα προγράμματα της σεζόν 2016-2017.
Πρόγραμμα της Ομάδας Νάμα για την θεατρική περίοδο 2016-2017
26.08.2016 10:53
Η θεατρική Ομάδα Νάμα της Ελένης Σκότη και του Γιώργου Χατζηνικολάου την φετινή θεατρική περίοδο για πρώτη φορά θα δραστηριοποιηθεί ταυτόχρονα σε δύο θέατρα με τέσσερις παραστάσεις.
Escuella, του Γκιγιέρμο Καλντερόν στο Θέατρο Θησείον
01.03.2016 11:19
Το Θησείον - Ένα θέατρο για τις τέχνες φιλοξενεί το έργο του Γκιγιέρμο Καλντερόν, Escuella, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη, από τις 10 Μαρτίου 2016.