Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

To Kύτταρο, των Χειμερινών Κολυμβητών

To Kύτταρο, των Χειμερινών Κολυμβητών
Για δύο διήμερα, την Παρασκευή και το Σάββατο 15-16 και 22-23 Φεβρουαρίου, οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται στο Κύτταρο, στις πρώτες τους φετινές συναυλίες στην Αθήνα.

Για δύο διήμερα, την Παρασκευή και το Σάββατο 15-16 και 22-23 Φεβρουαρίου, οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται στο Κύτταρο, στις πρώτες τους φετινές συναυλίες στην Αθήνα.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές δεν χρειάζονται συστάσεις. Οι απανταχού πιστοί τους τους ακολουθούν σε κάθε εμφάνιση και «ξεφυλλίζουν» το άλμπουμ των αναμνήσεων και των τραγουδιών που τους καταξίωσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Στο Κύτταρο, με το Θοδωρή Ρέλλο στο σαξόφωνο και το κλαρίνο και τη Μάρθα Μαυροϊδή που τραγουδά και παίζει πολίτικο λαούτο, οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν αρκετά τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο \"Το πέρασμά σου\" που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό καθώς και επιλογές από τους παλαιότερους δίσκους τους.

Θα τραγουδήσουν επίσης τραγούδια καινούργια από το νέο «κατά γυναικών» δίσκο που ετοιμάζουν και ελπίζουν να κυκλοφορήσει εντός του 2008, πιστοί στην υπόσχεσή τους στους φίλους τους για ένα δίσκο το χρόνο μετά τη μακρόχρονη απουσία τους από τα στούντιο μέχρι το 2005, οπότε κυκλοφόρησε η προτελευταία τους δουλειά με ιστορικά τραγούδια του Βαγγέλη Παπαζαχαρίου-Ζάχου και τίτλο «Η μαστοράντζα του Ερντεμπίλ».

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις συναυλίες στο Κύτταρο θα παρευρίσκονται άπαντες, δηλαδή Κώστας Βόμβολος, Αργύρης Μπακιρτζής, Χάρης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Σιγανίδης, Κώστας Σιδέρης, Γιώργος Ταμκατζόγλου καθώς και ο έκτακτος επί 10ετίες συνεργάτης τους Διονύσιος Ρούσσος εκ Περιστερίου και οπωσδήποτε Αθηναίοι φίλοι που τους πλαισιώνουν στις αθηναϊκές τους καθόδους.

info
ΚΥΤΤΑΡΟ: Ηπείρου 48 & Αχαρνών,
15-16 & 22-23 Φεβρουαρίου
τηλ: 210 8224134
http://www.kyttarolive.gr/
Ωρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στο Κύτταρο!
07.02.2017 14:49
Οι φανταστικές (sold out) βραδιές του Νοεμβρίου συνεχίζονται την Άνοιξη! Για τρία διήμερα του Μαρτίου, θα έχουμε τη χαρά, να πάρουμε μέρος ξανά, σε αυτή τη μοναδική μυσταγωγία που δημιουργούν ο Αλκίνοος με την εκπληκτική μουσική του παρέα...
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus
14.11.2016 14:50
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση και με πλήρη συνείδηση κατηφορίζουν και πάλι στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus για δύο από τις εγνωσμένης αξίας και αισθητικής βραδιές που επιφυλάσσουν στους πολλούς και καλούς φίλους τους.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για τέσσερις συναυλίες στο Κύτταρο
11.10.2016 15:15
Ο Αλκίνοος επιστρέφει στο Κύτταρο, για να δώσει συνέχεια σε αυτές τις αξέχαστες sold out βραδιές του περασμένου Απρίλη, που αποδείχτηκαν πολύ λίγες για να τις χορτάσουν οι παρόντες και να τις απολαύσουν όλοι όσοι επιθυμούσαν ...
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου & Γιώργος Τοσικιάν live στον Ιανό
11.10.2016 10:45
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν εμφανίζονται για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στη σκηνή του Ιανού.