Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Κακό Συναπάντημα live στο An

Κακό Συναπάντημα live στο An

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου το An club φιλοξενεί την απόλυτη ελληνική reggae μπάντα , για να παίξουν για πρώτη φορά ολόκληρο πρόγραμμα περιλαμβάνοντας κυρίως δικά τους κομμάτια, αλλά και διασκευές.

Τα τελευταία 5 χρόνια το Κακό Συναπάντημα εξελίχθηκε σταδιακά σε 9μελή reggae μπάντα. Στοιχεία του ο κοινωνικός - άμεσος ελληνικός στίχος και οι dub αυτοσχεδιασμοί. Αφετηρία για τις πρώτες συναυλίες υπήρξαν διάφορα αντιρατσιστικά και πολιτιστικά festivals στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς και συναυλίες σε πανεπιστημιακούς χώρους.

Τον Ιούνη του 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους cd χωρίς label, το οποίο έχει σχεδόν εξαντληθεί. Έχουν εμφανιστεί ως support live στις μπάντες Dub Incorporation και Groundation, καθώς και στα Legalize it Protestivals.

Στις 16 Οκτωβρίου θα ακούσουμε μερικά από τα πιο γνωστά τους κομμάτια, όπως τα Απαγορεύεσαι, Μεγάλο Αφεντικό, Μπανανιά.  

Σχετικές ειδήσεις
Η Georgia Poutous live στο Faust
19.12.2016 10:13
Η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Georgia Poutous και η μπάντα της θα έρθουν την Τρίτη στις 27 Δεκεμβρίου στo Faust να μας ταξιδέψουν σε rock-blues-country-folk ρυθμούς, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει covers αλλά και original κομμάτια από τον δίσκο που ετοιμάζει!
Οι Mayhem live τον Απρίλιο στο Fuzz Club
01.11.2016 12:40
Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου & Γιώργος Τοσικιάν live στον Ιανό
11.10.2016 10:45
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν εμφανίζονται για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στη σκηνή του Ιανού.
Ο Τheodore live στο Θέατρο “Απόλλων” στη Σύρο
10.10.2016 14:58
To Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Theodore θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο περίφημο θέατρο «Απόλλων» στη Σύρο, μια παράσταση βασισμένη σε κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ (7 και It Is But It’s Not). Η ορχήστρα θα αποτελείται από τους μουσικούς της προσωπικής του μπάντας και από ένα σχήμα εγχόρδων – δύο βιολιά, μία βιόλα και τσέλο.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
31.05.2016 11:40
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος, και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.