Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

O τροβαδούρος της ψυχής στο Half Note !

O τροβαδούρος της ψυχής στο Half Note !
Το Half Note άνοιξε επιτέλους τις πύλες του, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με τον James Taylor και το κουαρτέτο του. Στις 9 Οκτωβρίου και μέχρι και τις 15 του μηνός, οι μουσικές αποδράσεις από την καθημερινότητα, συνεχίζονται με τον αγαπητό Tonino Carotone! 

Η τέχνη του Tonino Carotone εξελίσσεται σε πλήρη συμβατότητα με την ευαισθησία του. Αυτή είναι μια απλή διαπίστωση που μπορεί να κάνει κανείς αν έχει παρακολουθήσει την πορεία του σε έναν διεθνικό ποπ / τζαζ / φολκ δρόμο που καλύπτει μια δεκαετία.

Η καλλιτεχνική – και ανθρώπινη, φυσικά – αυτή ευαισθησία του γνωστού μας Βάσκου τραγουδιστή / performer καταγράφεται άψογα στον πρόσφατο δίσκο του, Ciao, Mortali!, όπου το χιούμορ του εξοπλίζεται με ακόμα πιο ισχυρή μουσική και αγκαλιάζει ροκ, φλαμένκο, τάνγκο , ιταλική ποπ και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο Carotone είναι ένας καινούριος αυθεντικός εκφραστής της σύγχρονης λαϊκής μουσικής που φέρει το πνεύμα του δρόμου – σε συνδυασμό με ethnic και world μουσικές, με χιούμορ και έκδηλη κοινωνική ευαισθησία, ανοίγοντας πια τον δικό του δρόμο… Μαζί του οι Arpioni, ένα πολυμελές ska γκρουπ από την Ιταλία, μόνιμοι πλέον συνεργάτες του Carotone.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και το κουαρτέτο της live στο Half Note
24.11.2016 10:29
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ’ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο μόνο συναυλίες, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.
Craig Handy & Kirk Lightsey Quartet live στο Half Note
11.10.2016 12:45
Ένα εκπληκτικό γκρουπ, το κουαρτέτο του σαξοφωνίστα Craig Handy και του πιανίστα Kirk Lightsey, με τον Nicola Sabato και τον John Betch, φέρνει ξανά στο προσκήνιο την μουσική και τον θρύλο του μεγάλου σαξοφωνίστα Dexter Gordon.
Η 7η Σφραγίδα από τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο και τη Νεκταρία Καραντζή στο Half Note
05.04.2016 11:47
Οι επτά σφραγίδες της Αποκάλυψης «ανοίγουν» με τη μουσική του Βασίλη Τσαμπρόπουλου και τη φωνή της Νεκταρίας Καραντζή, στη σκηνή του Half Note, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Απριλίου.
20 Anos Brasil: Miranda Verouli & Friends live στο Half Note
23.03.2016 11:53
Στις 30 Μαρτίου 2016, η Μιράντα Βερούλη θα γιορτάσει στο Half Note τα 20 χρόνια ενασχόλησης με τη βραζιλιάνικη μουσική, προσκαλώντας στη σκηνή φίλους και συνεργάτες, σε μια επετειακή βραδιά με διάθεση party!
Μουσικές του κόσμου από τον Βασίλη Σαλέα στο Half Note
22.03.2016 09:57
Το Half Note υποδέχεται για πρώτη φορά στη σκηνή τον διεθνούς φήμης κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα.