Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Συζήτηση για το... κακό

Συζήτηση για το... κακό

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στο Floral Books + Coffee, ο σκηνοθέτης Γιώργος Νούσιας, οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές του σίκουελ του πρώτου ελληνικού σπλάτερ, Το κακό στην εποχή των ηρώων, συζητούν με το κοινό!

Το κακό στην εποχή των ηρώων, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Νούσια, είναι μια περιπέτεια τρόμου με ανατρεπτικό χιούμορ, που συνδέει τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και τη σύγχρονη Αθήνα με νήμα Το Κακό και με απειλή αιμοβόρα ζόμπι!

Πρόκειται για το σίκουελ του πρώτου ελληνικού σπλάτερ, χωρίς να χάσει τον αυθορμητισμό της ταινίας Το Κακό (2005), το οποίο χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές για τα δεδομένα του ελληνικού κινηματογράφου, στους τομείς του make up, των ειδικών εφέ, και της φωτογραφίας.

Είναι μια παραγωγή της Ekso Productions, σε συμπαραγωγή με την Audio Visual, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, την Graal, την Strada Productions, τον Λάμπρο Τριφύλλη, και την boo productions και διανέμεται από την Audio Visual Enterprises S.A.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε τα trailers και τα making of της ταινίας και να μιλήσετε με τους δημιουργούς για τη… γένεση του Κακού!

Σχετικές ειδήσεις
Η Αγελάδα του Dariush Mehrjui στο Σχολείο του Σινεμά
12.01.2017 14:37
Το Σχολείο του Σινεμά μας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας του Νταριούς Μεχρζουί, Η Αγελάδα, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στις 19.30, με ελεύθερη είσοδο, ανάλυση και συζήτηση.
Τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Μπάρκουλη
23.08.2016 17:09
Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, Ανδρέας Μπάρκουλης.
Burning from the inside, της Μάρσιας Τζιβάρα στην Αλκυονίδα
08.06.2016 13:31
H MARS Productions και η New Star Cinema παρουσιάζουν το κοινωνικό-πολιτικό ντοκιμαντέρ Burning from the inside της Μάρσιας Τζιβάρα από την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 και καθημερινά για 1 εβδομάδα στο Αλκυονις Art Cinema.
Δώρο των Θεών, με τους Katharina Marie Schubert και Αδάμ Μπουσδούκο
30.03.2016 11:23
H Kouzi Productions σας προσκαλεί στην ελληνική πρεμιέρα της ταινίας Δώρο των Θεών, γυρισμένη και στην Ελλάδα, με τους Katharina Marie Schubert και Αδάμ Μπουσδούκο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Ο Κώστας Γαβράς στο κατάμεστο θέατρο της ΕΜΣ
07.03.2016 10:38
Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου η ανοιχτή συζήτηση του Κώστα Γαβρά με το κοινό, που διοργανώθηκε από το ΚΘΒΕ στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.