Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Ένα αταίριαστο ζευγάρι στο θέατρο Αθηνά!

Ένα αταίριαστο ζευγάρι στο θέατρο Αθηνά!
Μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Νηλ Σάιμον, το Αταίριαστο Ζευγάρι, ένα έργο που αγαπήθηκε από το παγκόσμιο αλλά και το ελληνικό κοινό, έρχεται στο θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Μια παράσταση σχόλιο πάνω στην μοναξιά πάσης φύσεως του σύγχρονου ανθρώπου. Μια κωμωδία που υμνεί το δικαίωμα στην διαφορετικότητα αλλά και στην συντροφικότητα. Μια τρυφερή και συνάμα αστεία ματιά πάνω στην φιλία, στον έρωτα, στις σχέσεις αντρών και γυναικών μέσα στον γάμο αλλά …και μετά από αυτόν.

Ένας ύμνος στον άντρα και στην γυναίκα, στο δικαίωμα τους να ζήσουν, να χαμογελάσουν, να μελαγχολήσουν… μαζί και χωριστά.

Ένα έργο που έχει παρουσιαστεί στην παγκόσμια και ελληνική σκηνή στην αντρική αλλά και γυναικεία βερσιόν του με  μεγάλη επιτυχία!

Σε απόδοση – διασκευή Αλέξανδρου Ρήγα, Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Παίζουν: Καιτη Κωνσταντίνου, Ηρώ Μανέ, Σάρα Γανωτή, Γιώργος Κορμανός, Λευτέρης Λαμπράκης , Γαλήνη Τσεβά, Πένυ Σταθάκη, Κατερίνα Νικολοπούλου. Σκηνικά : Μανόλης Παντελιδάκης. Ενδυματολογία: Αλέξης  Φούκος.

Σχετικές ειδήσεις
Το ζευγάρι της χρονιάς, του Γιάννη Ξανθόπουλου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
27.12.2016 11:28
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει από τις 16 Ιανουαρίου 2017 το έργο του Γιάννη Ξανθόπουλου, Το ζευγάρι της χρονιάς (Το ξόρκι ενός εφιάλτη).
Αιώνιο ζευγάρι, του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου στο Θέατρο Underground
23.11.2016 11:46
Το Θέατρο Underground παρουσιάζει από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 το έργο του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, Αιώνιο ζευγάρι.
Το ελεύθερο ζευγάρι επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα
01.03.2016 13:32
Το «Ελεύθερο ζευγάρι» των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε -ύστερα από τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη- επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα, από τις 11 Μαρτίου 2016.
Το αταίριαστο ζευγάρι, του Νιλ Σάιμον στο Θέατρο Αλκμήνη
01.03.2016 10:58
«Το αταίριαστο ζευγάρι» του Νιλ Σάιμον, σε μετάφραση – απόδοση Ζωής Ξανθοπούλου, Έφης (Ρόμπιν) Χαστά και σκηνοθεσία Ζωής Ξανθοπούλου, ανεβαίνει στο θέατρο «Αλκμήνη», από τις 12 Μαρτίου, κάθε Σάββατο στις 18:30 & Κυριακή στις 21:30.
Το ελεύθερο ζευγάρι των Ντάριο Φο & Φράνκα Ράμε στο θέατρο Αθήναιον
27.01.2016 14:54
Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το «Τσάι στη Σαχάρα», παρουσιάζει την κωμωδία των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε «Το ελεύθερο ζευγάρι» σε ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις!