Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Πόσο Mafia είσαι;

Πόσο Mafia είσαι;
Με αφορμή την παρουσίαση του νέου τους album Rock n Roll Mafia οι Matisse μας προσκαλούν σε ένα απίστευτο Mafia party, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, στο Swing Bar.

Οι Matisse, μια από τις δημοφιλέστερες μπάντες της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, παρουσιάζουν το νέο τους album μέσα από special acoustic show όπου θα έχουμε την ευκαιρία ν\' ακούσουμε τα νέα τους κομμάτια, με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Και το party δεν σταματάει εδώ! To Swing μεταμορφώνεται σε… άνδρο της Μαφίας και μας παρασύρει στον γοητευτικό υπόκοσμο της δεκαετίας του \'30!

Η Αλέκα Απέργη θα μας ξεσηκώσει με το mafia dj set της ενώ ειδικά mafia accessories θα μας βοηθήσουν να μπούμε στο κλίμα.

Σχετικές ειδήσεις
10.01.2017 12:51
Το «Τι Κάθαρμα που Είσαι», είναι το πρώτο single από τον δίσκο της Χριστίνας Μαξούρη που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη, σε στίχους Ελένης Φωτάκη και μουσική Άγγελου Τριανταφύλλου.
Ο Παρασκευάς Κίτσος παρουσιάζει τον
06.10.2016 15:48
Ο κοντραμπασίστας Παρασκευάς Κίτσος παρουσιάζει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, στις 21:00, την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΠΟΛΕΜΟΣ». Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού ΒΕΤΟΝ 7.
Σωκράτης Μάλαμας Αλκίνοος Ιωαννίδης & Λεωνίδας Μπαλάφας στο Fix Factory Open Air
09.06.2016 11:48
H συνάντηση των τριών τους συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.
Σωκράτης Μάλαμας – Αλκίνοος Ιωαννίδης – Λεωνίδας Μπαλάφας live στην Πλατεία Νερού
17.05.2016 14:53
H συνάντηση των τριών τους, συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.
Komitas από το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble: Παρουσίαση δίσκου στον Ιανό
16.05.2016 12:29
H Μικρή Άρκτος, η ECM και το Αρμενικό Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σωματείο "ΧΑΜΑΣΚΑΪΝ" σας προσκαλούν στον ΙΑΝΟ στην παρουσίαση του CD KOMITAS με το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble, υπό τη διεύθυνση του Levon Eskenian.