Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

The Lexicon Project live!

The Lexicon Project live!
Στις αρχές του 2008 μια παρέα έξι μουσικών ξεκίνησε δειλά το ταξίδι της στα μονοπάτια της μουσικής. Ένα χρόνο μετά η παρέα μετονομάστηκε σε  Lexicon Project και κέρδισε με την παρουσία της το μουσικόφιλο κοινό. Έχοντας ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, ανεβαίνουν στη σκηνή του Koo Koo, για μια μοναδική παράσταση .

Ο ρυθμός γρήγορος, ο ήχος ροκ, με στοιχεία από τη βρετανική κιθαριστική μουσική , αναμειγμένη με τον ελληνικό λόγο. Υπόσχονται ένα πρόγραμμα δυνατό, με τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο Κυματισμοί, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου από τη Virus Music, αλλά και αρκετά αγγλόφωνα.

Τα τραγούδια Μια σκιά, Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα και Ατέλειωτος Χειμώνας, έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

Οι Lexicon Project λειτουργούν πραγματικά ως ομάδα πίσω και πάνω στη σκηνή. Επικοινωνούν ουσιαστικά με το κοινό μέσα από τη μουσική τους  και μοιράζονται τις εμπειρίες και τα συναισθήματά τους.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Minor Project live στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
15.09.2016 15:48
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αισχύλεια 2016, το Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας θα φιλοξενήσει τους Minor Project στις 29 Σεπτεμβρίου 2016.
The Dominant Gipsy project live στο Faust
26.04.2016 11:12
Την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, το Dominant Gipsy project θα βρίσκεται live στο Faust.
Οι Diotima live στο πλαίσιο του Ύπνος Project
13.04.2016 16:29
Το σπουδαίο γαλλικό κουαρτέτο Diotima επιστρέφει με ένα πρόγραμμα νυχτερινό, στο πλαίσιο του Hypnos Project, στις 20 Απριλίου, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.
Ο Michael Nyman live στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
16.02.2016 16:13
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται έναν από τους πλέον εμβληματικούς εκπροσώπους της μινιμαλιστικής μουσικής, τον Μάικλ Νάιμαν, που θα παρουσιάσει με τη διάσημη μπάντα του τη συναυλία «Τhe Baroque Project».
Οι Happy Dog Project live στο Roof Stage του Gazarte
28.12.2015 14:26
Οι Happy Dog Project, ανεβαίνουν με φόρα στο Roof Stage του GAZARTE, ακόμα πιο funky με στοιχεία afro και με hip-hop "παρεμβάσεις" του MC Jeff “BNC” Gonzalez επιστρέφουν ανανεωμένοι... ρισκάρουν και μας απογειώνουν με οriginal υλικό αλλά και διασκευές ethiopiques που εκπλήσσουν!