Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Γυναικεία μουσική υπόθεση!

Γυναικεία μουσική υπόθεση!
Η Τεχνόπολις, στο πλαίσιο του θεσμού Η Νέα Γενιά Της Μουσικής Πατάει Στο Γκάζι, παρουσιάζει μια συνύπαρξη-σταθμό τριών από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της Νέας Γενιάς Της Μουσικής. Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νατάσσα Μποφίλου για πρώτη φορά μαζί!

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσσα Μποφίλιου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια βράδια μουσικής πανδαισίας, στις 9 Οκτωβρίου, με την επιμέλεια του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και του Θέμη Καραμουρατίδη και τον συντονισμό του Πρόεδρου του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος, Γιώργου Στάθη.

Για πρώτη φορά, οι νέες καλλιτέχνιδες ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή της Τεχνόπολις και υπόσχονται να ταξιδέψουν το κοινό με μελωδίες από παλιά και νέα τραγούδια και να χαρίσουν στους Αθηναίους μαγικές στιγμές μέσα από τις ξεχωριστές φωνές και το ταλέντο τους.

Ενορχηστρώσεις / Πιάνο:  Θέμης Καραμουρατίδης, Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης, Τσέλο: Άρης Ζέρβας, Κιθάρες: Παύλος Συνοδινός , Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής, Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Άνοδος Live Stage
26.01.2017 13:30
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 τις εμφανίσεις της στο Άνοδος Live Stage, με μία παράσταση “Χωρίς εξηγήσεις"...
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Fix Factory of Sound
15.12.2016 16:26
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Factory of Sound, για τέσσερις εμφανίσεις Χωρίς εξηγήσεις.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα
14.10.2016 11:19
Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής της περιοδείας, κάνει στάση για άλλη μια φορά στην ανανεωμένη Σφίγγα.
Ζουγανέλη, Μαραβέγιας, Μποφίλιου & Χαρούλης στο Γκάζι Live
29.09.2016 13:47
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 ενώνει τις φωνές του… και παρουσιάζει, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, την ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, τον ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, τη ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και το ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ, σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Γκάζι Live.
Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Πόρτα
12.05.2016 10:34
Η Νατάσσα Μποφίλιου, μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, κλείνει το πρόγραμμα για τις φετινές Τρίτες Παράλληλες στο Πόρτα, σε ένα ιδιαίτερα σπάνιο κι απρόβλεπτο ακουστικό ρεσιτάλ αφιερωμένο στο ελληνικό τραγούδι όπως αυτό καταγράφηκε και διαμόρφωσε τη συλλογική συγκίνηση των Ελλήνων.