Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Βασιλική Καρακώστα στο Οξυγόνο live

Η Βασιλική Καρακώστα στο Οξυγόνο live
Η Βασιλική Καρακώστα και η Κουρελού ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο Οξυγόνο live τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και θα παραμείνουν εκεί για έξι μοναδικές παραστάσεις.

Η Βασιλική Καρακώστα με ξεκίνημα από τις παραδοσιακές γιορτές του Βόλου και τις συμμετοχές της στην Εστουδιαντίνα της Νέας Ιωνίας Βόλου, μούσα του Διονύση Σαββόπουλου από τους ΑΧΑΡΝΗΣ και του Νίκου Πορτοκάλογλου , στην τετράχρονη συνεργασία τους,  μας συστήθηκε πέρυσι με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, σε μουσικές και στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου, με τίτλο Η Σβούρα.

Φέτος το χειμώνα μας συστήνεται με την πρώτη της ολοκληρωμένη παράσταση . Η κουρελού: Η συγκίνηση μέσα από διαφορετικά πρόσωπα ενός ανθρώπου. Μια νέα ταλαντούχος καλλιτέχνης η οποία διαμορφώνει τη δομή μιας παράστασης, επιλέγει τα τραγούδια, δίνει τη δική της άποψη για τις ενορχηστρώσεις και ερμηνεύει με τον δικό της τρόπο, αποτελεί από μόνο του ένα γεγονός και προκαλεί το ενδιαφέρον σε κάθε μουσικόφιλο.

Συμπρωταγωνιστές μεγάλες προσωπικότητες της μουσικής σκηνής της χώρας μας οι οποίο είναι ικανοί να δημιουργήσουν το μαγικό και το απρόβλεπτο!

Νίκος Μέρμηγκας (νυκτά έγχορδα) - Αγαπημένος συνεργάτης που κρατάει το τιμόνι των ενορχηστρώσεων, μαζί με τους:
Κλέων Αντωνίου (κιθάρες) - Ιδρυτικό μέλος των Mode Plagal
Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο)
Κώστας Μερετάκης (κρουστά)
Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι) & Παντελής Στόΐκος (τρομπέτα) - Η δύναμη της φύσης στα πνευστά

Σχετικές ειδήσεις
Η Βασιλική Καρακώστα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
10.02.2017 13:41
Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένας μουσικός περίπατος στα μονοπάτια της Ελληνικής Δημοτικής Μουσικής, ένα κονσέρτο μέσα από τα μάτια της εξαιρετικής κι ευαίσθητης ερμηνεύτριας Βασιλικής Καρακώστα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00. Μαζί της ο Πετρολούκας Χαλκιάς.
Η Βασιλική Καρακώστα σε μία συναυλία Ελληνικής Δημοτικής μουσικής στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.10.2016 14:44
Η ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το concerto δώδεκα κλασικών τραγουδιών της Ελληνικής δημοτικής και λαϊκής μουσικής παράδοσης, ενορχηστρωμένα με τον παγκόσμιο κλασικό ήχο.
Η Βασιλική Ορχήστρα Κονσέρτχεμπαου του Άμστερνταμ υπό τον Ντανιέλε Γκάττι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
17.10.2016 17:16
Η Βασιλική Ορχήστρα Κονσέρτχεμπαου του Άμστερνταμ (Royal Concertgebouw Orchestra of Amsterdam-RCO), στο πλαίσιο της περιοδείας της RCO Μeets Europe, θα πραγματοποιήσει μία και μοναδική εμφάνιση την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Βασιλική Καρακώστα για ένα live στο Σταυρό του Νότου plus
11.05.2016 10:41
Η Βασιλική Καρακώστα θα εμφανιστεί την Πέμπτη 19 Μαΐου στην μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου plus.
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή στην Ακτή Πειραιώς
29.03.2016 16:16
Άσε με πάλι να σου πω... Ο Γιώργος Νταλάρας στην Ακτή Πειραιώς τραγουδάει τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή με τους Θοδωρή Κοτονιά, Βασιλική Καρακώστα και Ασπασία Στρατηγού για τέσσερις συναυλίες στις 15-16 και 22-23 Απριλίου 2016 και 7 Μαΐου 2016.