Παρατείνονται οι παρουσιάσεις των μαθητών του studio NAMA με τίτλο Μπορούσες και καλύτερα, για ακόμα τρεις ημέρες, την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου.

Οι μαθητές του Studio NAMA και πιο συγκεκριμένα του σεμιναρίου Υποκριτικής με την Ελένη Σκότη καθώς και του μαθήματος Θεατρικής Γραφής με την Ανδρονίκη Μαστοράκη (υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Φλουράκη), παρουσιάζουν το υλικό που προέκυψε από μια πειραματική και συνθετική διαδικασία των μαθημάτων τους που έλαβαν χώρα την περίοδο 2008-09 στο Επί Κολωνώ με τίτλο Μπορούσες και καλύτερα.

Πιο συγκεκριμένα, στην πειραματική αυτή παράσταση θα συμμετέχουν ηθοποιοί που έχουν ολοκληρώσει την παρακολούθηση ενός ειδικού σεμιναρίου Υποκριτικής πάνω σε κείμενα που προέκυψαν από τo μάθημα θεατρικής γραφής της Ανδρονίκης Μαστοράκη που προηγήθηκε.

Το ενδιαφέρον της διαδικασίας συνίσταται στο ότι στο συγκεκριμένο μάθημα υποκριτικής των ηθοποιών συμμετείχαν ενεργά και οι μαθητές του εργαστηρίου θεατρικής γραφής, που στην συνέχεια επεξεργάζονταν περεταίρω τα κείμενά τους και τα επέστρεφαν ανανεωμένα στους ηθοποιούς για την συνέχιση της δικής τους δουλειάς πάνω σ’ αυτά.

Είναι δηλαδή ένα πείραμα αλληλεπίδρασης και ανταλλαγής εμπειρίας της θεατρικής γραφής και της δουλειάς που γίνεται επί σκηνής από τους ηθοποιούς. Την σκηνοθετική επιμέλεια του σπονδυλωτού αυτού έργου, που προέκυψε ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής, έχει αναλάβει η Πέπη Μοσχοβάκου.

Συγγραφείς και κείμενα: Εύη Μεσαριτάκη – «Μισό και μισό» , Δανάη Τανίδου – «Κάποτε στην Αλάσκα», Βάσια Τραμπούλη -«Μπορούσες και καλύτερα» , Χριστίνα Χριστοφή – «Πελότα» & «Όλα τα ναι και όλα τα όχι».

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Κύνθια Βουκαβουλίδου, Σοφία Βουλαλά, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Δανάη Ζήτη, Αντιγόνη Λαμπροπούλου, Μανούσος Μανωλέσσος Βίκυ Νικολαϊδου Στέλιος Πλιακούρας, Φλώρα Σπύρου, Αλεξάνδρα Τσιάγκα.