Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επιστρέφει στο Μετρό

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επιστρέφει στο Μετρό
Πιστός στα ραντεβού του με το κοινό ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επιστρέφει στο Μετρό με μια μουσική παράσταση που βαδίζει στα χνάρια της παρουσίας του στη δισκογραφία από τους Νέους Επιβάτες, μέχρι την καινούργια του δουλειά που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Ζερβουδάκης κάνει τη διαδρομή του στο τραγούδι παράσταση κι αυτό κάνει τις εμφανίσεις στο Μετρό ξεχωριστές όσο ποτέ. 

Η παρέα του επί σκηνής είναι ένα τρίο έτοιμο για όλα: η Σοφία Γεωργαντζή (μια νέα πρόταση τραγουδοποίιας) αναλαμβάνει το τραγούδι, παίζει κιθάρα και κρουστά, ελίσσεται ανάμεσα σε ερμηνευτικά στυλ και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Ο Ευριπίδης Μπέκος (περί μπάζων και λοιπών απορριμμάτων) παίζει πιάνο και «συμμαζεύει» μουσικά τους υπόλοιπους, ενώ η Μερόπη Βλαχογιάννη παρακολουθεί με το ακορντεόν της τις μουσικές ακροβασίες των υπολοίπων.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live στο Kremlino
13.01.2017 10:41
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης διανύοντας μια πολύ δημιουργική περίοδο, συναντά παλιούς και νέους φίλους για δύο μόνο εμφανίσεις στο KREMLINO στον Πειραιά.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live  στο ΙΛΙΟΝ plus!
27.10.2016 14:25
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, συναντά παλιούς και νέους φίλους για τρεις ακόμη παραστάσεις στο γνωστό πλέον στέκι της Αθήνας ΙΛΙΟΝ Plus.
Δημήτρης Λιόλιος,
20.10.2016 12:49
Ο Δημήτρης Λιόλιος έπειτα από τις συνεργασίες του με τη Σοφία Βόσσου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Πάνο Μουζουράκη, επιστρέφει, γράφοντας τη μουσική και ερμηνεύοντας μέσα από τους στίχους που έγραψε η Ζωή Γρυπάρη , γνωστή για τις επιτυχίες της με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο live στο Σταυρό του Νότου
22.04.2016 12:32

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης κλείνει τη φετινή χειμερινή σεζόν στο αγαπημένο του στέκι. Για δύο μόνο Σάββατα 7 & 14 Μαΐου κατεβαίνει στο Club του Σταυρού του Νότου, κουβαλώντας πάντα στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».