Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Madder Mortem live Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Madder Mortem live Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Πριν από 15 χρόνια όταν εμφανίζονταν στο ευρύτερο κοινό μπάντες μεγαθήρια από την Νορβηγία, όπως οι Theater of Tragedy και οι Τhe Third and the Mortal, μια από τις τελευταίες ανακαλύψεις της Misanthropy ήταν και οι Madder Mortem, που συγκλόνισαν με τους φοβερούς dark, atmospheric, progressive ήχους τους...

Οι Νορβηγοί θα ανοίξουν τον χειμώνα μας με το πιο μαγικό ταξίδι, σε μια παραγωγή της Catch the Soap Productions και της Art In Haste Events, σε δύο μοναδικά σετ το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Harley Live Bar στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Sin City (πρώην Texas Necropolis).

Οι Madder Mortem θα ρίξουν οκτώ  βέλη από την μαγική τους φαρέτρα, παρουσιάζοντας το τελευταίο τους άλμπουμ, Eight Ways - το οποίο απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τον ευρωπαϊκό Τύπο - παρασύροντας εύκολα με την ατμοσφαιρική μουσική τους και ένα πιο διευρυμένο κοινό.

Μαζί τους παρουσιάζονται δύο από τις πιο δυνατές ελληνικές δυνάμεις των τελευταίων ετών, εισάγοντάς μας στο κόσμο του χάους που θα ακολουθήσει. Οι Agnes Vein στη Θεσσαλονίκη -Σάκης, Ερρίκος, Κώστας γνωστοί σε όλους και από τους National Pornografik- και στην Αθήνα οι πειραματικοί Universe 217 – Τάνια, Πέτρος, Μάνος, Νίκος - που θα μας παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Sleepin Pillow live στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 14:55
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη. Opening act: Stained Veil.
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies live στο Principal Club Theater
21.10.2016 14:35
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα εμφανιστούν για ένα live στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων.
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Το φαινόμενο LP live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
04.08.2016 13:40
Το απόλυτο μουσικό viral LP έρχεται live το Σεπτέμβριο 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.