Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Δομημένα Βρομόλογα

Δομημένα Βρομόλογα
Αν μην τι άλλο ο Τζίμης Πανούσης καταφέρνει κάθε χρόνο να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τους ευρηματικούς τίτλους και τις αφίσες των εμφανίσεων του. Η νέα του παράσταση είναι μια ακόμα αποκαλυπτική και ευφυής σάτιρα που παρουσιάζεται για περιορισμένες παραστάσεις στο Luna Dark.

Αν μην τι άλλο ο Τζίμης Πανούσης καταφέρνει κάθε χρόνο να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τους ευρηματικούς τίτλους και τις αφίσες των εμφανίσεων του. Η νέα του παράσταση είναι μια ακόμα αποκαλυπτική και ευφυής σάτιρα που παρουσιάζεται για περιορισμένες παραστάσεις στο Luna Dark.

Τα ερωτικά dvd και οι κομιστές «εμπνευσμένων» αστυνομικών σεναρίων που κατακλύζουν τα τηλεοπτικά παράθυρα, ήλθαν να διαδεχθούν το προηγούμενο σήριαλ των δομημένων ομολόγων με το μεγάλο φαγοπότι, που έσπασε τα τηλεοπτικά ταμεία πριν από λίγους μήνες.

Ο Τζίμης Πανούσης αποκωδικοποιώντας τα σημεία του καιρού επιχειρεί για άλλη μία φορά να σατιρίσει τις ανοχές και τις (ανεξάντλητες) αντοχές της ξεφτίλας μιας κοινωνίας που παρακολουθεί από την κλειδαρότρυπα την αποδόμηση των ηθών και της αξιοπρέπειας της.

Ο συμπαγής (όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου) καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης [με τους συνήθεις συνεργάτες του] στήνει ένα musicult με δομημένα βρομόλογα επί της Ιεράς Οδού όπου θα παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σαββάτο και μας καλεί να απολαύσουμε ένα επάγγελμα, το οποίον θα εκπέσει οσονούπω από τα βαρέα και τα ανθυγιεινά.

info
Luna Dark, Ιερά Οδός 30, Τηλ. 210 34 60 377, Ωρες παράστασης: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 10:30 και Κυριακή στις 9:30.
mounofthalmo-teras@mounial.gr


Σχετικές ειδήσεις
Ο Τζίμης Πανούσης για λίγες εμφανίσεις στο Can Can
02.12.2016 15:50
Ο Τζίμης Πανούσης παρουσιάζει το Mouniall... από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στο Can Can, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.
8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά στο Theatre Stage του Gazarte
21.10.2016 10:53
Η παράσταση «8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά» που θα παρουσιάζεται από τις 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή του Νοεμβρίου στο Theatre Stage του gazarte, βασίζεται σε μια ιδέα-πρόταση της Λίνας Νικολακοπούλου. Οι 8 ποιητές, αποσπάσματα από τα ποιήματα των οποίων θα ακούσουμε στην παράσταση αυτή, έζησαν ζωές που σφραγίστηκαν από τις ιστορικές συγκυρίες της χώρας τους.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Θέατρο Πέτρας
25.05.2016 10:00
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά με τις επιλογές και την καλλιτεχνική προσφορά της στο χώρο της μουσικής.
Jazz in Time: Η Ναταλία Ρασούλη live στον Ιανό
19.05.2016 13:26
H Ναταλία Ρασούλη σε συνέχεια των εμφανίσεών της, έρχεται στον ΙΑΝΟ στις 26 Μαΐου 2016 για μια παράσταση Jazz 'n' Blues, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο ταξίδι στα θρυλικά τραγούδια της Jazz, της Blues αλλά και της Gospel μουσικής.
Ο Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες στο Can Can
21.03.2016 17:02
Στο θρυλικό Can Can τα Σάββατα της Σαρακοστής 2, 9, 16 & 23 Απριλίου 2016, η HELLASS MASTOURNATION γίνεται HOT SPOT, νηστεία, προσευχή και rock and roll...