Το Κινητήρας studio ντύνεται με φωτογραφίες – έργα του Παναγιώτη Μοσχανδρέου και μας καλεί σε μια γιορτινή φθινοπωρινή βραδιά, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Το Κινητήρας studio ανοίγει τη φετινή σεζόν με ένα πρωτότυπο party! Ο Παναγιώτης Μοσχανδρέου εκθέτει τα έργα του αποκλειστικά για το party του Κινητήρα. Ήρωες του… οι ξένοι. Προσηλωμένοι στις φωτογραφίες και υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του καλλιτέχνη το μυαλό μας μπαίνει σε μια περίεργη λειτουργία… γεννά σειρά από χαρακτηρισμούς και επίθετα, που μοιραία μετατρέπονται σε έντονα συναισθήματα για όλους αυτούς, που λίγο πριν θεωρούσαμε «ξένους». Στο τέλος της βραδιάς οι «ξένοι» θα είναι γνωστοί και αγαπημένοι που απλά δεν έτυχε να συναντήσουμε ακόμη.

Η επιμέλεια είναι του Γιάννη Γιαννακόπουλου,  ενώ η έκθεση, με τίτλο Les étrangers, τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Πολλές από τις φωτογραφίες απεικονίζουν ξεριζωμένους ανθρώπους που βρέθηκαν σε κέντρα υποδοχής και καταυλισμούς στη Λέρο, την Πεντέλη, το Βόλο, την Πάτρα με την ελπίδα να βρουν μια νέα πατρίδα για να ξαναχτίσουν τη ζωή τους (www.unhcr.gr).