Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η γυμνή αλήθεια σε avant premiere

Η γυμνή αλήθεια σε avant premiere
Το MAD σε συνεργασία με την Audiovisual παρουσιάζει σε avant premiere την ερωτική κωμωδία Η γυμνή αλήθεια (Τhe ugly truth), σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Λουκέτιτς τo Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ.

Πρόκειται για μία κωμική προοπτική για την αλήθεια σχετικά με την πάλη των φύλων. Στην ταινία η αιώνια μάχη των φύλων ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη!

Η Άμπι Ρίχτερ (Κάθριν Χέιγκλ-η γνωστή μας Ίζυ στο Grey’s Anatomy) είναι μία ρομαντική παραγωγός πρωινών εκπομπών που διαρκώς ψάχνει τον κύριο Τέλειο! Η καθημερινότητά της χτυπάει κόκκινο, όταν το αφεντικό της επιβάλει στην ομάδα της τον Μάικ Τσάντγουεϊ (Τζέραντ Μπάτλερ-300, PS I LOVE YOU), ένα σκληροπυρινικό τύπο της τηλεόρασης που υπόσχεται να «ξεράσει» στο αέρα όλη τη γυμνή αλήθεια για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών.

Tα πράγματα όμως μπλέκονται όταν ο Μάικ προσφέρεται να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του κύριου Τέλειου...

Μέσω του Mad TV, του Μad Radio 106,2 και του www.mad.tv τρέχει διαγωνισμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν CINE κενό και το ονοματεπώνυμό τους στο 54110 (χρέωση €1,19 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

Σχετικές ειδήσεις
Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας
14.02.2017 14:56
Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας "Γιατρός στο Χωριό" του Thomas Lilti, που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Αθήναιον την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 20:30. Δηλώστε συμμετοχή και διεκδικήστε μία από τις διπλές προσκλήσεις που διαθέτουμε.
Προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο Τερματισμός» της Ελιάνας Αμπραβανέλ στην Τεχνόπολη
27.09.2016 12:27
Το ντοκιμαντέρ «Ο Τερματισμός» (“Finishline”), σε σκηνοθεσία Ελιάνας Αμπραβανέλ, θα προβληθεί σε συνεργασία με τo MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις, στην Τεχνόπολη στις 3 Οκτωβρίου 2016.
Hands of Stone: Μαζί ως την Κορυφή, του Τζόναθαν Γιακούμποβιτς
05.09.2016 12:28
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 8 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Hands of Stone: Μαζί ως την Κορυφή σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζόναθαν Γιακούμποβιτς με τους Έντγκαρ Ραμίρεζ και Ρόμπερτ ντε Νίρο.
The Man Who Lies, του Αλέν Ρομπ - Γκριγιέ
08.08.2016 12:16
Η New Star παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 11 Αυγούστου 2016, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την avant-garde ταινία "THE MAN WHO LIES" του ALAIN ROBBE-GRILLET, σεναριογράφου του αριστουργηματικού "ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΜΑΡΙΕΝΜΠΑΝΤ".
Sweet Sixteen, με την Brigitte Bardot σε επανέκδοση
30.06.2016 13:05
Η New Star παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 7 Ιουλίου 2016 την ταινία Sweet Sixteen, ένα ερωτικό γαλλικό δράμα του Marc Allégret, με την Brigitte Bardot.