H ClipArt και το Gagarin 205 παρουσιάζουν τους υπέροχους Veils! Το συγκρότημα από τη Νέα Ζηλανδία – το οποίο έχει ως έδρα του, εδώ και χρόνια, το Λονδίνο – θα βρεθεί στην Αθήνα, για πρώτη φορά, το βράδυ της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου, στο Gagarin 205 Live Music Space.

Mε επιρροές που μπορεί να ποικίλουν από τους Joy Division, τους Smiths και τον Jeff Buckley μέχρι τον Nick Cave, τους Birthday Party και τους Triffids και με διαφορετική, πλέον, σύνθεση από εκείνη με την οποία ξεκίνησαν, επέστρεψαν τον περασμένο Απρίλιο με ένα πραγματικά εκπληκτικό album, το τρίτο της έως τώρα καριέρας τους, με τίτλο Sun Gangs, αποσπώντας φοβερές κριτικές από το σύνολο του μουσικού Τύπου. Χαρακτηριστικά, το Mojo και το Uncut τους χάρισαν 4 στα 5 αστέρια!

Το ολοκαίνουργιο album της μπάντας θεωρείται ήδη το καλύτερο της έως τώρα καριέρας τους και ως ένα από τα κορυφαία της τρέχουσας χρονιάς, μαζί με εκείνα των Phantom Band και των Yeah Yeah Yeahs.

Τραγούδια σαν το πρώτο single The Letter, το Three Sisters, το Larkspur, το Sit Down By The Fire και το It Hits Deep (τα οποία μπορείτε να ακούσετε στο www.myspace.com/theveils) αποδεικνύουν το γιατί.

Η συναυλία θα ανοίξει με την εμφάνιση των Deadbeat Escapement (www.myspace.com/deadbeatescapement)