Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος στο Fragma

Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος στο Fragma
Ο κορυφαίος πιανίστας και συνθέτης Βασίλης Τσαμπρόπουλος θα εμφανιστεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο Fragma στη λίμνη Μαραθώνα, σε μία μοναδική συναυλία με την υποστήριξη της Μικρής Άρκτου.

Σ\' ένα χώρο ειδυλλιακό, με εξαιρετική θέα, το Fragma, στην άκρη της λίμνης του Μαραθώνα, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, πιανίστας και συνθέτης, διεθνούς ακτινοβολίας, θα μας ξεναγήσει στον κόσμο της μουσικής του.

Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στο Fragma, το μοναδικό μέρος της περιοχής που παρέμεινε αλώβητο από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά, στη λίμνη Μαραθώνα, εγκαινιάζοντας έτσι έναν κύκλο εκδηλώσεων στον χώρο, που απολαμβάνουν χρόνια τώρα χιλιάδες Αθηναίοι με την υπέροχη θέα που παραμένει -ευτυχώς!- ίδια.

Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει συνθέσεις από την πρόσφατη δισκογραφική του δημιουργία The Promise, υλικό που χαρακτηρίζεται ως «κομψές μινιατούρες, διατυπωμένες με λεπτότητα και ακρίβεια ήχου, που διαποτίζονται από ποιητική ευαισθησία». Η ήρεμη και ατμοσφαιρική μουσική του, απόλυτα ταιριαστή με το χώρο και το τοπίο, υπόσχεται μια εξαίρετη βραδιά αισθητικής μουσικής απόλαυσης.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος σε ευρωπαϊκή περιοδεία
29.12.2016 12:23
Ο διεθνούς φήμης πιανίστας, συνθέτης και μαέστρος Βασίλης Τσαμπρόπουλος παρουσιάζει κάποια από τα πλέον χαρακτηριστικά έργα της πιανιστικής φιλολογίας των κορυφαίων μουσουργών Mozart, Schubert και Schumann στη νέα του Ευρωπαϊκή περιοδεία σε Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και Ελλάδα που θα διαρκέσει από την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έως τον Φεβρουάριο του 2017. Στην Αθήνα θα εμφανιστεί στις 22 Φεβρουάριου 2017.
Ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή: Βασίλης Τσαμπρόπουλος και Νεκταρία Καραντζή σε Ευρωπαϊκή Περιοδεία
21.07.2016 15:38
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Νεκταρία Καραντζή παρουσιάζουν τη νέα διεθνή δισκογραφική παραγωγή “Eleison” και ετοιμάζονται για τη νέα καλοκαιρινή ευρωπαϊκή περιοδεία τους.
Βασίλης Τσαμπρόπουλος - Νεκταρία Καραντζή: Ευρωπαϊκή Περιοδεία 2016
13.06.2016 15:35
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Νεκταρία Καραντζή ξεκινούν μία νέα Ευρωπαϊκή περιοδεία για το καλοκαίρι του 2016.
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι Ιστορίες για Κρουστά στο Άλικο
07.06.2016 14:00
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι “Ιστορίες για Κρουστά” επανέρχονται στα μουσικά δρώμενα της πόλης με μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στον φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής “άλικο”.

Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και MSO με έργα Dvorak και Schubert στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
10.03.2016 10:33
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζουν την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016, στις 21:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μία ιδιαίτερη συναυλία, όπου θα ερμηνευθούν ο "Βασιλιάς" των κοντσέρτων για Βιολοντσέλο του Antonín Dvořák και η περίφημη Ημιτελής Συμφωνία του Franz Schubert.