Ο κορυφαίος πιανίστας και συνθέτης Βασίλης Τσαμπρόπουλος θα εμφανιστεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο Fragma στη λίμνη Μαραθώνα, σε μία μοναδική συναυλία με την υποστήριξη της Μικρής Άρκτου.

Σ\’ ένα χώρο ειδυλλιακό, με εξαιρετική θέα, το Fragma, στην άκρη της λίμνης του Μαραθώνα, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, πιανίστας και συνθέτης, διεθνούς ακτινοβολίας, θα μας ξεναγήσει στον κόσμο της μουσικής του.

Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στο Fragma, το μοναδικό μέρος της περιοχής που παρέμεινε αλώβητο από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά, στη λίμνη Μαραθώνα, εγκαινιάζοντας έτσι έναν κύκλο εκδηλώσεων στον χώρο, που απολαμβάνουν χρόνια τώρα χιλιάδες Αθηναίοι με την υπέροχη θέα που παραμένει -ευτυχώς!- ίδια.

Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει συνθέσεις από την πρόσφατη δισκογραφική του δημιουργία The Promise, υλικό που χαρακτηρίζεται ως «κομψές μινιατούρες, διατυπωμένες με λεπτότητα και ακρίβεια ήχου, που διαποτίζονται από ποιητική ευαισθησία». Η ήρεμη και ατμοσφαιρική μουσική του, απόλυτα ταιριαστή με το χώρο και το τοπίο, υπόσχεται μια εξαίρετη βραδιά αισθητικής μουσικής απόλαυσης.