Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται η σουρεαλιστική μουσικοχορευτική κωμωδία Ισόβια ξανθιά, εμπνευσμένη από την ταινία Η Εκδίκηση της Ξανθιάς και απόλυτα προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα, κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ μόνο στο Art House.

Η Έλλη από την Πάτρα στην προσπάθειά της να την αποδεχθεί ο αγαπημένος της Απόστολος και να αποδείξει πως είναι κάτι παραπάνω από μία «ανεγκέφαλη» ξανθιά, αποφασίζει να φοιτήσει στο Κολλέγιο.
Στην προσπαθειά της να αμυνθεί στο μύθο που κουβαλούν όλες οι ξανθιές στο τέλος τα καταφέρνει
υπεράνω των προσδοκίων όλων.

Η σκηνοθέτις εικονοποιεί την εσωτερικη κατάσταση και ψυχολογία των ηρώων με μία ιδαίτερα κόμικ διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, δίνοντας ακριβώς την ίδια βαρύτητα στο θέατρο και στον χορό χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως όριο μεταξύ τους.

Ο ρόλος της Ξανθιάς μοιράζεται σε όλον τον θίασο, όπου άντρες και γυναίκες ερμηνεύουν το ρόλο της Έλλης (Ισόβια Ξανθιά), υπερτονίζοντας τον κωμικό χαρακτήρα τής «ξανθιάς» όπως έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου και ειδικά του Έλληνα.

Παίζουν: Δήμητρα Παξινού, Κατερίνα Μισιχρόνη, Γιάννης Κουκουράκης, Βασίλης Μαργέτης, Ζωή Κατσάτου, Άννα Ψαρά, Αλέξης Κοτσώρης, Χρήστος Σωτηρίου, Νίκος Γεωργίου. Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Φένια Αποστόλου, Κείμενο-Δραματουργική επεξεργασία: Κωνσταντίνος Πασσάς.